Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha ti most választhatnátok...

Ha ti most választhatnátok egy telefont, vennétek iPhone 5S-t?

Figyelt kérdés

Soha nem volt még iPhone a kezemben, de rengeteg videót láttam róla.

Csak androidos telefonjaim voltak eddig, és gondolkozom egy iPhone-on, hogy veszek.

Miért vennétek meg, és miért nem?

Normális kommenteket szeretnék, nem vitát indítani!

2014. nov. 19. 18:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem :)
2014. nov. 19. 20:08
 12/24 A kérdező kommentje:
Eddig 3 samsungom volt,sonyk meg nem tetszenek. Ezért gondoltam, hogy kiprónálnám az 5S-t,csak tartok tőle mert az ios-t annyira nem ismerem.
2014. nov. 19. 20:15
 13/24 anonim ***** válasza:
#12: akkor először ennek járj utána, mert Android után szokatlan lehet néhány dolog, és hiányozhat pár feature, megoldás.
2014. nov. 19. 20:21
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
LG G2 Mini, jobb mint az 5s
2014. nov. 19. 21:08
 15/24 anonim ***** válasza:

Kérdező én is úgy voltam mint te,és nagyon megtetszett.Nem mondom, hogy értek a telefonokhoz, de volt már pár telefonom. Hasonló kategóriában márcsak óriás méretű készülékek vannak,én nagy méretet nem vennék valahogy...

A kezemben sosem volt korábban iphone,és szerettem volna mindig is kipróbálni.De ugye mások telefonját nem piszkálgatnám stb :)

Úgy döntöttem,h veszek egyet,aztán kipróbálom.Minden oké vele,nem fagy le,amire nekem kell,arra jó.A mérete pont jó.Nekem amúgy 5C van,utánajártam és végülis semmivel sem rosszabb,mint az 5S. Nyilván annyi, hogy alapból nem 16GB a memóriája,hanem van belőle 8GB-os is.

Én is megnéztem minden videót róla, hogy mit kell vele csinálni, milyen funkciók,gombok vannak rajta,alkalmazásokat,beállításokat stb.Nekem megérte.

Nekem ez a tapasztalatom.Fényképeket jókat csinál,videózni is lehet,azzal is elégedett vagyok.A képernyője pont az a kategória, hogy jól látsz rajta mindent szerintem.(ha filmeznél esetleg)

Nyilván egy Sony Z kompact vízálló,meg nagyobb,jobb képeket fényképez és egy férfinak pl jó is lehet,aki ki tudja használni.

2014. nov. 20. 13:05
 16/24 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok: ja nekem csak annyi, hogy nagyon hiányzott elsőre az iphone-ból a visszalépő gomb.Mert csak 1 gomb van a kijelzőn,amivel ki tudsz lépni az adott oldalról. De viszamenni,ill menüt felhozni,mint a samsungon és más androidokon nem tudsz.

Kezembe vettem a régi samsungom( 4 éves okostelefon)és nagyon furcsa volt 1hónap iphone után.

2014. nov. 20. 13:06
 17/24 Zakathol ***** válasza:

#15-16: azért van különbség - ha nem is sok, de azok jelentősek: pl a 64bites SoC...

Valamint van visszalépési lehetőség: a képernyőn balról-jobbra subintva visszalépsz, fordítva előrefelé lépsz. Böngészőben próbáld ki.

2014. nov. 20. 13:21
 18/24 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz lenne megszokni android után?

Lg G2, xperia és társaik nem játszanak..

Csak iPhone-ról érdekelnek vélemények:)

Nagyon nehéz lenne megszokni a samsungok után?

2014. nov. 20. 16:46
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Nem könnyű megszokni hogy alapvető dolgokra képtelen.
2014. nov. 20. 20:32
 20/24 Norbijuh75 válasza:
Nekem nem volt soha iPhone telefonom. Eddig az androidosra "esküdtem". Próbáltam samsungot (S3), Sony Xperiaból két fajta volt, LG-t is, mind okostelefon volt. De, mindegyikben csalódtam. Hál Istennek, szolgáltatótól vettem, kamatmentes részletre, így volt mindig garancia. És kellett is, az összes készülékben mindig volt hiba, alaplap csere, akkumulátor csere, mikrofon csere, vezetékelés...stb. Soha nem ejtettem le, vagy ilyenek. És most nagyon gondolkodok az iPnone-on. És kamatmentes részletre, nem is olyan vészes az ára. Kevesebb lefagyást hallottam róla, mint az androidosnál. És saját tapasztalatból is csak a rosszat tudom mondani az androidról. De ez csak az én tapasztalatom.
2015. jan. 13. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!