Iphone 4s vagy 5c? Melyiket vennétek? Szerintetek nem gáz, hogy az 5c-nek műanyag a hátlapja?
Sztem gáz,hogy egy iphone-ra műanyag hátlapot tettek,bár a 4s és az 5s-en üveg van,az pedig baromi törékeny.
Használt telefont sose vennék,5s-re gondoltál amúgy?
3G-3GS-nek is műanyag volt a hátlapja, tehát ez nem újdonság, és ha nem is olyan elegáns, mint az üveg, van annyira minőségi, legalábbis egy galaxy s5 hátlaphoz hasonlítva sokkal minőségibb. részemről ez nem gáz, a szín már egy korlátozottabb...én max fehéret vennék belőle...4S valóban nem valami jó már...rövid távra esetleg elfogadható, de mint mondtad, újonnan vennéd, szerintem szűk 1 évre felesleges új telefont venni.
én meg újat nem vennék semmiképp. ilyenkor egyébként lehet jókat kapni...vannak az ilyen sznobok, akik majd hó végén ott fognak sorbanállni az allee-s telekom üzlet előtt az iPhone 6-ért...na ők például legtöbbször a újszerű, gond mentes iPhone-okat adnak el...én legalábbis eddigi 2 iPhone-omat olyan srácoktól vettem, akik azért adták el, mert előrendelték az újat...és semmi gondom nem volt velük volt egy i4-em 2 évig, meg utána egy 4S-em 1 évig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!