Váltott valaki Androidról IOS-ra? Megbánta?
Figyelt kérdés
Eddig a csúcskategóriás Samsung készülékeim voltak. Iphone 6 mvásárlásán gondolkodom.2015. jan. 3. 20:51
21/28 anonim válasza:
olvasd el a 14-es választ...akkor majd látod, hogy mit válaszoltam a KÉRDÉSRE :D te vagy az egyik, aki nem a kérdésre válaszolt, mégis itt pattogsz :D
22/28 anonim válasza:
senki nem kérdezte, mi van az iPhone-okkal, de pont azokat szólítja meg a kérdés, akik androidról váltottak iOS-re...:D mondom én, bajok vannak xd
23/28 kérdező.. válasza:
És más már nem mondhatja el a véleményét?Jól van ha ez boldoggá tesz akkor számítson csak a te véleményed.
24/28 anonim válasza:
Volt már csúcs Samsung készülékem is, de egyértelműen jobb az iOS. Sokkal gyorsabb, szebb, mindenben jobb. Egy jó Samsung mobilt veszel, az max egy évig jó, egy jó iPhone meg 3-4 évig simán.
25/28 anonim válasza:
Mert nem samsungot kell venni hanem Nexust.
27/28 anonim válasza:
Én meg vagyok elégedve az Ios rendszerrel sokkal jobban mint az androiddal. Az iphone nem fagy le mint pl samsung galaxy telefonok.... Szerintem megéri beruházni egy iphone készülékre:)
De azért azt bírom hogy pont azok szólják le az iphone telefonokat akiknek életükbe nem volt a kezükbe ;)
28/28 anonim válasza:
Szerintem az android béna!! (Tapasztalatból mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!