Akik váltottak Androidról Windows Phone-ra, milyen véleményük van? Jobb, vagy megbánták? Mik az előnyei, és mik a hátrányai?
"nem lehet vele komolyabb műveleteket elvégezni"
f szt nem!
Ezzel csinálom hálózati konfigurációkat, ha épp nicns nálam laptop, kamera rendszereket meg egyéb strukturált hálózatos cuccokat kezelek vele, riasztókat, okos otthon vezérlőket programozok róla.
Érdekes a glaxy s4 mindig széthalt mior kapott egy 300+ végpontos strukturált hálózatot, a Lumia 820 meg nem.
A droid csak játékra jó, semmi más komoly dologra.
Szerintem sokkal jobb a WP , gordulekenyebb,gyorsabb.
IE bongeszo nagyon gyors (nem olyan,mint a szamitogepes verzio).
En Lumia 925-ot haaznalok, 2 android utan ,soha tobbet android (kivetel Xiaomi).
Nekem semmi bajom a gyári pnorámával ,tökjó képeket csinál..
Egyébként fejlődik a fejlesztői oldal.
Olyan alkalmazások kezdtek el jönni, amiken még én is meglepődtem.
Truecrypt megfelelője androidra pl tudtommal nincs. WP8-ra van! Na, akkor mi van lemaradva?
na jó, de kell ez egy átlag, hétköznapi felhasználónak?
nincs egy hivatalos youtube alkalmazás...ami illene, mert okostelefonon elég gáz böngészőből nézni...1 normálisat találtam, a metrotube-ot, az is 500 Ft...jó, megvettem, mert kellett, de feltöltésre az sem alkalmas...szóval olyan hétköznapi appokból hiányzik néhány, ami bárkinek fontos lehetne.
én panorama alkalmazásból, vagy algoritmusból ami igazán jó lenne, az az iPhone féle gyári...ami egy folyamatos képrögzítéssel készíti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!