Váltott valaki Androidról IOS-ra? Megbánta?
miért van olyan érzésem, hogy az itt jelenlévők jó része ugyanúgy nem használta semelyik nexus-t csak osztják az észt? :D
igen, valóban sokkal jobbak a referenciatelók, mint egy átlag tömegsamsung, de ki kérdezte?
szerintem nem bonyolult a kérdés. azt kérdezte, hogy valaki váltott-e androidról iOS-re, és megbánta-e. nem azt kérdezte, hogy aki nem váltott, és sose használt iPhone-t, az miért nem tette idáig...:D
vicces, amikor valaki felsőbbrendűnek tartja magát, mert őt bizony nem húzzák le 200ezerrel, de egy egyszerű kérdést nem tud értelmezni :D
én nem részletezem, kb. ugyanazt tudnám mondani, mint a 9-es. anno androidról váltottam iOS-re, és nem bántam meg. ettől függetlenül én nem mondom azt, hogy a nexus 5 vagy épp a moto x az nem jó...olyanról én nem beszélek, amit még nem próbáltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!