Szeretnék tanácsot kérni ha szerintetek ez helyes volt?!
Tegnap unrootoltam a telefonom samsung galaxy duos android 4.2.2...ez szerint csináltam https://www.youtube.com/watch?v=JVYP6yF65ZE
mindent pontosan úgy csináltam ahogy a videóban is láttni az appok letöltéstől fogva mindent....na mikor bekapcsolt a telefon kicsit várnom kellet és es Neo logó ugrot ki a réggi helyet és az android pár alkalmazást is bele húzzot amikor frissítet ezel nincs is gond csak az boszant hogy valami fejlesztó információ vagy valami ilyesmi el tünt...de minden működik úgy ahogy kell....ha netán elromlana a telefonom és szervizbe vinném nem lenne gond ha ezt a fejlesztői információt nem találnák meg vagy nem veszne-e el a garancia rá?Szeretném ha válaszolnátok rá 14L
#1 hülyeséget ír, gyárilag egyik telefonon sem látszódik a fejlesztői információ, szóval ez egyáltalán nem okozhat gondot.
Ha bemész "a telefonról" menübe és 7x egymás után rákattintasz a "build number"-re (fogalmam sincs magyarul mi), és ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!