Csak szerintem vicces az, hogy mindenki a Samsungot szidja?
Szappantartó,csupa unalmas design,tucat,stb...stb.
Valahol igazuk van,mert tényleg Samsungosak,de ne mondja nekem senki,hogy a Sony vagy az IPhone nem ugyanez az unalmas kategória. Csak mert de!A Sony a tipikus szögletes,az ájfon az alma telefon,lekerekített szélekkel,elől nagy placcsni fizika gombbal,az LG a fél miliméter szegélyt hagyok,amúgy kihúzom teljesen az érintőt típus. Akkor miért van értelme a Samsungot szidni??
Soha senkitől nem hallottam még megjegyzést se a Sony unalmas formatervére,se az IPhonra,akkor miért mindig a Samut kell szidni?
15-ös vagyok
Sem a hardverjük, sem a szoftverjük nem a legjobb, de úgy általában mindenre jók, szépek, megbizhatók, és nekem a Samsungok tetszenek a legjobban.
Például az Iphone-nak jó LENNE a szoftverje, de utálom, hogy egy zenét nem tudok rátenni csak egy rituálé után, vagy hogy szinte egyáltalán nem lehet személyre szabni. Vagy a Nokiánál a WP-re csomó fontos program még nincs, és szépek a csempék, de 2 nap után nagyon megunod a sok egyforma betűt és csempét. HTC pedig elég gyengén teljesitett nálam és csomó problémám volt vele.
Ezek személyes vélemények!!
Arról nem a Samsung tehet,hogy ti egy 5 inches érintőfelületű TELEFONT kezeltek úgy,mint a legszuperebb gamer-laptopot.
Szerintem a Samsung abszolúte teljesíti azt,amit egy átlag felhasználó szeretne,arról meg nem a vállalat tehet,hogy ti telefon néven 3 in 1 tablet,laptop,telefont akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!