Csak szerintem vicces az, hogy mindenki a Samsungot szidja?
Szappantartó,csupa unalmas design,tucat,stb...stb.
Valahol igazuk van,mert tényleg Samsungosak,de ne mondja nekem senki,hogy a Sony vagy az IPhone nem ugyanez az unalmas kategória. Csak mert de!A Sony a tipikus szögletes,az ájfon az alma telefon,lekerekített szélekkel,elől nagy placcsni fizika gombbal,az LG a fél miliméter szegélyt hagyok,amúgy kihúzom teljesen az érintőt típus. Akkor miért van értelme a Samsungot szidni??
Soha senkitől nem hallottam még megjegyzést se a Sony unalmas formatervére,se az IPhonra,akkor miért mindig a Samut kell szidni?
a samsungnak nem (csak) a formája a szar hanem a szoftvere
és mindenki kivetíti a készülékre a mélységes undort amit ezzel kapcsolatban érez
ezért szidják, nem méltó rá hogy piacvezető legyen
Azért mert a telefonon töltik ki azt az utálatot amit a cég iránt éreznek... Lassan rosszabbak lesznek mint az Apple.
És pl. a Sony-nak (jobban is néz ki és) jobb az ár/érték aránya.
"az LG a fél miliméter szegélyt hagyok,amúgy kihúzom teljesen az érintőt típus"
Lol, többit még megértem, de már az is "ciki" védjegy, hogy az LG folyamatosan jobbá akarja tenni a telefonjait?
Egyébként szinte sosem azért fikázzák a Samsung-ot, mert ugyanazt dobja ki (legalábbis nekem ez nem tűnt fel), hanem a fos szar TouchWiz miatt (ami azóta kezd jobb lenni, de még mindig nem a legjobb).
Egyébként a Samsung-al két nagyobb probléma van:
1) ronda, és ezt ismétli meg, míg egy Sony vagy egy iPhone jól néz ki, és ezen nem változtatnak. Tudom, ez szubjektív, de többség szerintem egyetért abban, hogy a szappantartó nem néz ki olyan jól, mint egy Xperia Z3, hogy csak egyet mondjak
2) Sokkal több telefont ad ki, mint bárki más. 2014-ben 53 Androidos telefont adott ki, míg a Sony "csak" 20-at, az se kevés, de sehol sincs az 53-hoz képest.
Ezen kívül még 27 tabletet is kiadott, ez szimplán túl sok.
Azért túlzás, hogy 5-ből 4-nek Samsung-ja van.
5 okostelefonból 4 Androidos, de 4 okostelefonból csak 1 Samsung (százalékokban: eladott okostelefonok 80%-a Androidos, és 25% Samsung)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!