Csak szerintem vicces az, hogy mindenki a Samsungot szidja?
Szappantartó,csupa unalmas design,tucat,stb...stb.
Valahol igazuk van,mert tényleg Samsungosak,de ne mondja nekem senki,hogy a Sony vagy az IPhone nem ugyanez az unalmas kategória. Csak mert de!A Sony a tipikus szögletes,az ájfon az alma telefon,lekerekített szélekkel,elől nagy placcsni fizika gombbal,az LG a fél miliméter szegélyt hagyok,amúgy kihúzom teljesen az érintőt típus. Akkor miért van értelme a Samsungot szidni??
Soha senkitől nem hallottam még megjegyzést se a Sony unalmas formatervére,se az IPhonra,akkor miért mindig a Samut kell szidni?
8-as vagyok
9-es ezt a számot hasból mondtam, de ha belegondolok, az én környezetemben ez a helyzet.
14-es
Nem tudok statisztikai adatokat, de én gyakran látom azt, hogy olyanok vesznek S4-est, akik azt sem tudják hogy kell a netre felmenni vagy hogy mire jó az. A lényeg hogy a teló meglegyen. Tehát a Samsungnak nagyon jó a marketingje szerintem. De nekem nem ezért van és lesz is Samsungom, hanem azért, mert ők a legjobbak, ha nem is mindenben, de úgy mindent összevetve ők az elsők. Volt pedig HTC-m is, Nokia Lumiám is, nem vagyok elfogult, de ez van.
a készülékpiac 2 részre oszlik:
-akinek van pénze iphone-ra
-akinek nincs
utóbbin osztozik az összes többi gyártó a szarabbnál szarabb telefonjaival, ebből a legtöbbet a samsung adja el, mivel a szolgáltatók fele fillérekért adja a telefonjait, egyébként a kutya nem venné, annyira ócska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!