Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Na most mi a lós@@rt csináljak?

Na most mi a lós@@rt csináljak?

Figyelt kérdés

Hellosztok!

Van egy jó régi előfizetésem már, és most (októberben) merész voltam és kihoztam rá egy iPhonet (Westelről beszélünk), nekem sokkal kényelmesebb volt kihozni részletre (24x5e, de nem 2 évig fizetem, hanem több hónapot fizetek be egyszerre de ez most nem lényeg, ez az infó késöbb lesz lényeges)

Na ugye ezzel 2 évre meghosszabbítottam az előfizetésemet.

Csak, hogy közbe jött egy Olaszországba való költözés, na ugye ez a számla felbontásával jár, itt az első kérdés: Ez mennyibe kerül? Hogy számolják ki, vagy hogy működik ez?

Na ugye, itt van még a telefon is, gondolom olyan nincs h vissza viszem a telefont, és felbontom a részletfizetést, hanem egybe kikell perkálni ugye? Ami még oké, kifizetem, na csak h lesz egy T-mobile függő telefonom, azzal kitudok menni Olaszországba? Értem ez alatt, hogy tudom használni ott? Vagy kénytelen leszek az alvilági kapcsolatokhoz fordulni, hogy független legyen? Vagy erre van valami gyógymód?

Egyáltalán ha az előfizetést felmondom, uyge akkor domino feltöltős lesz a szám, azt tudom kint használni?

2014. dec. 26. 23:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
De szar
2014. dec. 27. 11:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Nos bementem egy T-Mobileba, és 170-200ezer forint között lesz ez a mulattság felbontással, telefonkifizetéssel, és függetlenítéssel együtt, és akkor tudom Olaszországban is használni ezt a telefont.

Mocskos drága... :D

2014. dec. 27. 13:25
 13/18 anonim ***** válasza:
magyar simmel is tudod odakint használni, csak drága lesz apercdíj
2014. dec. 27. 13:40
 14/18 anonim ***** válasza:
várni kell 1 évet, addigra remélhetőleg már tényleg el fogják törölni a roaming díjakat :D
2014. dec. 27. 14:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Révén, hogy kiköltözöm célszerű kinti szolgáltatót választani (a TIM-et néztem ki) és az itthoni előfizetéseket felszámolni.

Legalább is én így gondolom.

2014. dec. 27. 14:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam mint te most, márciusban vettem telefont, májusban pedig mentem Franciaországba dolgozni. Hívtam a vodafone-t, elmondtam hogy mi van, az volt a válasz hogy kötbér kifizetésével feltudják bontani az előfizetést, ami azt hiszem hogy majdnem 100ezer ft volt, a telefont pedig eladtam. De amúgy nem kell ahhoz alvilág hogy egy iPhone független legyen :) Az egyik olyan készülék amit szoftveresen a legkönnyebb függetleniteni, csak sokan ezt fordítva hiszik, persze illegális a dolog de a kutyát nem érdekli, ha pedig hozzáértő csinálja akkor bármikor visszalehet tölteni.
2014. dec. 27. 17:59
 17/18 A kérdező kommentje:

Ma mondták a T-Mobilebe, hogy ők megoldják a függetlenítést, ha felmondok minden szerződést velük (mmint előfizetést) az 15 mátyás, és független is, és még a garancia is megmarad.

Úgy tervezem, ami most előfizus azt meghagyom dominósnak (mmint a kártyát) és amikor hazajövök, azt belerakom a telefonba és itthon azzal telózok, kint meg értelem szerűen az olasz kártyát rakom bele.

2014. dec. 27. 21:56
 18/18 anonim ***** válasza:
hát persze 16-os egyszerű lenne, de jelenleg nincs szoftveres függetlenítési módszer sem iOS 7-re, nem hogy még iOS 8-ra. az a legbiztosabb, ha hivatalosan meg lesz oldva :)
2014. dec. 27. 23:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!