Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Na most mi a lós@@rt csináljak?

Na most mi a lós@@rt csináljak?

Figyelt kérdés

Hellosztok!

Van egy jó régi előfizetésem már, és most (októberben) merész voltam és kihoztam rá egy iPhonet (Westelről beszélünk), nekem sokkal kényelmesebb volt kihozni részletre (24x5e, de nem 2 évig fizetem, hanem több hónapot fizetek be egyszerre de ez most nem lényeg, ez az infó késöbb lesz lényeges)

Na ugye ezzel 2 évre meghosszabbítottam az előfizetésemet.

Csak, hogy közbe jött egy Olaszországba való költözés, na ugye ez a számla felbontásával jár, itt az első kérdés: Ez mennyibe kerül? Hogy számolják ki, vagy hogy működik ez?

Na ugye, itt van még a telefon is, gondolom olyan nincs h vissza viszem a telefont, és felbontom a részletfizetést, hanem egybe kikell perkálni ugye? Ami még oké, kifizetem, na csak h lesz egy T-mobile függő telefonom, azzal kitudok menni Olaszországba? Értem ez alatt, hogy tudom használni ott? Vagy kénytelen leszek az alvilági kapcsolatokhoz fordulni, hogy független legyen? Vagy erre van valami gyógymód?

Egyáltalán ha az előfizetést felmondom, uyge akkor domino feltöltős lesz a szám, azt tudom kint használni?

2014. dec. 26. 23:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a legegyszerűbb ha felhívod az ügyfélszolgálatot és elmondod ugyan ezt. :D
2014. dec. 26. 23:18
 2/18 anonim ***** válasza:
szolgáltató x összegért legálisan függetleníti, ha kéred
2014. dec. 26. 23:23
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Egy GSM meg az X összeg töredékéért függetleníti :D
2014. dec. 26. 23:43
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Miért gondolják az emberek, hogy az ide járók belelátnak a szolgáltatók egyéni előfizetői szerződéseibe?

Nos nem!! Senki sem lát bele abba, hogy neked milyen szerződésed van és, hogy mit és mennyit kell fizetned.

Függeleníteni tudod a telefont, de csak legálisan a T-nél. Az új iPhone-ok már nem függetleníthetők egyéb módszerekkel.

Dominó kártyát tudsz külföldön is használni sőt az előfizetésest is, csak a gatyád is rámegy.

2014. dec. 26. 23:46
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Azért vidd el egy GMS-be, ott sokkal olcsóbban megoldják
2014. dec. 26. 23:54
 6/18 A kérdező kommentje:

nem tudom miért ide írtam előbb és nem az ügyfélsozlgálatot hívtam, mint ahogy az első írta.

Igazából, a telefon függetlenné tevéséről adtak pontos információt, az 15ezer Ft és a garancia is megmarad.

És kikell fizetnem a telefont teljes összegét azaz azt az összeget amit Domibo csomagban kérnek el érte (szóval befizettem eddig 60ezret, de 220 a listaára, még 160at fizethetek)

Kb ennyit tudtam meg, az éjjeli órákban nem az igazi ügyfélszolgálat üzemel, hanem csak a műszaki segítség

De készségesen válaszoltak a gevey simes kérdésemre is, mi szerint működhet az is, csak garancia vesztéssel jár, jó fej volt az ügyfélszolis, e részben próbált kiskapukat adni.

2014. dec. 27. 00:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Nekem ősszel működött az itthoni Telekom függő feltöltőkártyás telefonom az USA-ban. Igaz, Roaming díjat kellett fizetni, így nem volt a legolcsóbb a használata.

Nincs valaki a családban, vagy az ismeretségi körödben, aki átvenné a telefonodat? Az esetleg megoldás lehetne...

2014. dec. 27. 08:40
 8/18 anonim ***** válasza:

43%-os, fogd már fel, hogy GSM boltban senki nem fogja kifüggetleníteni...

hivatalos függetlenítés a telekomnál, általában 15ezer Ft szokott lenni, és akkor kérheted, ha már lejárt a hűség, tehát ez sem jó egyenlőre(vagy ha szerencséd van, akkor azzal, hogy felbontod az előfizetésed kötbér ellenében, akkor lehet függetlenítenék). egyenlőre talán tényleg az lenne a legolcsóbb, ha valakinek át tudnád adni, és akkor megspórolnád legalább a függetlenítés árát. általában a kötbér is úgy alakul, hogy annyit kell fizetned, ahány hónap még hátra van a hűségből, de ezt tényleg pontosabb, ha utánaérdeklődsz telekomnál.

2014. dec. 27. 09:37
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Az iPhone-t nem lehet függetleníteni GSM-be vagy mi a bront?
2014. dec. 27. 10:49
 10/18 anonim ***** válasza:

A gevey sim sem fog működni. Már kb 2 éve nem működnek amióta i5 van. Sőt már i4S-sel sem minddel működött. Az egyetlen megoldás a hivatalos T-s függetlenítés vagy eladod.

43%-os te meg fogd fel, hogy nem lehet. Ennyi.

2014. dec. 27. 10:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!