Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet egy telefon...

Hogyan lehet egy telefon hollétét kideríteni?

Figyelt kérdés

Elveszett egy Redmi Note 13 telefon, de nem tudom, hogy van-e értelme feltúrnom a lakást, hogy meglegyen. Arra emlékszem határozottan, h a lakásom előtt a háztömb parkolójában a kocsiban még telefonáltam vele, utána felvittem a lakásba, de elképzelhető, hogy kicsúszott a kabátzsebemből és más megtalálta. Pár nap múlva (2-3 nap), mikor használni akartam és feltűnt a hiánya, nyilván csörgettem, de ki volt már kapcsolva/le volt merülve.

Van arra mód, hogy valahogyan kiderüljön a telefon holléte? Nem akarom letiltani, alig van rajta adat, csak ha látnám, hogy idegen tevékenység történt rajta olyan helyen, ahol nem jártam, akkor nem keresgélnék tovább. Esetleg imei szám, vagy google fióktevékenység alapján el lehetne indulni?

febr. 17. 16:12
 1/4 anonim ***** válasza:
febr. 17. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt próbáltam, de addigra lemerülhetett a készülék (vagy kikapcsolták/ resetelték) Ezzel akkor látnám, ha online lenne...
febr. 17. 18:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Feltételeztem, hogy jelzi az utoljára észlelt helyzetét. Lehet, hogy még a kabátban, vagy a kocsiban van valahol. Ha nincs, bejelentheted a rendőrségen, mert ha bekapcsolták, legalább az adótorony helyét lehetne tudni.
febr. 17. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem jelzi. Gondolom, ha pár perccel azután keresek rá a készülékkeresővel, hogy elveszett, akkor elképzelhető, de simán lemerülhetett, mire feltűnt a hiánya.

Azóta megjelöltem elveszettként,megadtam a telefonszámom, de ezt gondolom egy hete kellett volna, amióta elveszett...

febr. 17. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!