Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 930 vagy LG G3?

Nokia Lumia 930 vagy LG G3?

Figyelt kérdés

Le szeretném cserélni a Galaxy S2-met, és ez a két telefon jött számitásba.

Mi az előnye, hátránya a Windows Phone-nak? Mert olyat még nem használtam.

2014. dec. 26. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kérdés, Lumia
2014. dec. 26. 17:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért?
2014. dec. 26. 17:21
 3/6 anonim ***** válasza:
G3-nál kicsit elszámították magukat az LG mérnökei, nem tudja normálisan meghajtani azt a felbontású kijelzőt a hardver. Én is Lumia 90-at ajánlanám, egyre több ismerősöm vesz Lumiát (köztük 930-at is), nagyon stabil, gyors, masszív darab, és szoftveresen is up to date lesz még 2 év múlva is.
2014. dec. 26. 18:04
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is Lumia 930-asom van, bátran merem ajánlani :)
2014. dec. 26. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Lumia. Akkoris ha kissebb. LG G3 szépen beszarik ha bekapcsolják. Osztálytársamnak már akad, laggol, fagy, stb. Am nekem S5-öm van. Azt is veheted. Nyugi nem bánod meg. Bár WP nem fagy. S5 meg csak ritkán.
2014. dec. 27. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy G2 minim van, de az is király :D Szóval G3. De a Lumia is OK, csak az androidban több a lehetőség.
2014. dec. 27. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!