Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 625 vagy Valami...

Nokia Lumia 625 vagy Valami más? Android? WP?

Figyelt kérdés

Most SonyEricsson Live With Walkman telefonom van és szeretném lecserélni, de nem tudom eldönteni hogy milyenre. Mi az előnye és hátránya a WP-nek. Nem nagyon értek a telefonokhoz, de azért tudok 1-2 dolgot, kicsit kinos ezt megkérdeznem de WP re lehet raki FB Messengert?

Vannak játékok WP re ?Esetleg vannak dolgok ami máshogy müködnek WP-n mint Androidon ?

2014. dec. 25. 20:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom.

A Wp sokkal gordulekenyebben mukodik , mint az android , nem kell hetente újraindítani. Messenger van ra. Jobb jatekok is (vegulis mind) , csak annyi hogy macerásabb külső programokat rateni.

En mar lassan feleve Nokia Lumia 925-ot hasznalok teljesen megelégedve. Hiaba 2 magos, 1giga ram sebbesegben ott van az LG G2, Nexus 5 nem, talan meg gyorsabb is, jatekoknal visszont mas a helyzet (kijonn a régebbi , nem olyan eros hardver es szepen tud melegedni), de nekem teljesen megfelel , mivel nem jatszok rajta.

2014. dec. 25. 21:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

WP optimalizáltabb, gyorsaságilag sokkal jobb mint az Android, ugyanabban, vagy egy +30 ezres árkategóriában.

Azért nem mindegy.

Van rá Messenger, persze ! Egyedül a hívás funkció nincs benne, de én nem is bánom :D

Előnye hogy gyors, szuperoptimalizált, atomstabil, "olcsó", és azért jobb a minősége mint egy Androidos telónak.

Játékok vannak rá, de nem annyi mint Androidra, tudod, itt kisebb az Áruház kínálata, mivel általában leszarják a WP-sek fejét a játékfejlesztők. De azért itt is van jócskán játék és alkalmazás is :D

Máshogy működik az hogy a lefagyás ugye nincs XD

Nincsen olyan hogy eltűnnek az ikonok a képernyőről, nincs olyan hogy akad, még az 520 sem !

(Mindig a leggyengébb telóra optimalizálják először az OS-t és a programokat, aztán mennek felfele, ezért stabil a rendszer, az androiddal ellentétben. Ott a Lollipop az S5-re készült, és az S3 alig vinné el, akadna stb...)

Itt meg KELL vásárolnod az alkalmazást ha fizetős, ezt nem tudod megkerülni. Ha megvettél valamit, vagy letöltötted míg ingyenes volt, az neked azzal a fiókkal örökké az is marad. (Outlook)

Menj be szerintem pl Vodafone-hoz majd valamikor, és fogj a kezedbe egyet. Mindegy melyiket, mert mind ugyanolyan gyors és jóféle. De egy felsőbb kategória többet tud, ez logikus. Nézegesd meg, próbáld ki, nézz videókat, kommenteket, és majd írd le hogy hogy döntöttél :)

Ami nekem nagyon furcsa volt váltáskor, hogy a böngészőben az URL sáv, az lent van, nem fent. Mindig ez idegesített az első ... 1 napban !

Sok sikert ! :)

2014. dec. 25. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

És...gondolom van facebookod, itt (ahol én is vagyok) szakemberektől kérdezhetsz. Barátságos "kis" csoport :)

[link]

2014. dec. 25. 21:38
 4/11 anonim ***** válasza:
A korábbiakkal teljesen egyetértve, ha ilyen árkategóriában gondolkozol, akkor WP-t vegyél. Bár 625 helyett lehet 630, vagy ha vársz pár hetet, akkor 535 is megjelenik rendes boltokban is. Alapvető dolog van rá minden, és ha nem vagy nagy telefonguru, akkor élvezni fogod a könnyű kezelését, átláthatóságát. Játék is van sok, nyílván kevesebb mint androidon, de a nagy játékok alapvetően mind megvannak WP re is, és folyamatosan jönnek újak is. :)
2014. dec. 25. 22:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Hu, hát nagyon szépen köszönöm hogy ilyen gyorsan és ilyen sokan irtatok, meggyőztetek eléggé, már csak abban kérném a segitségeteket hogy 625 vagy 630? Ha lehet egy kis indoklást is.(ugy néztem hogy a 625 jobban megéri, de nem biztos )
2014. dec. 26. 00:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Bemásolom neked az üzenetem, amit másnak írtam, ugyanilyen kérdésre :D

---

Nos mindkettő megvásárolható...

A 625 régebbi (2013. július), a 630 az újabb (2014. április). A 625-ben van LTE is, de a 630-ban nincsen.

A 625 két magos 1,2 GHz-s processzort tartalmaz, míg a 630 négy magos 1,2 GHz-s. A 625 ici-picit nagyobb, és nehezebb mint a 630.

A 625-nek 4,7"-os kijelzője van, a 630-nak 4,5", de körülbelül majdnem ugyanolyan tulajdonságai vannak mindkét kijelzőnek. Kamera ugyanaz, de a 625 1080p HD-ban játssza le a videókat, a 630 meg 720p HD-ban.

Memóriájuk ugyanaz. A 630 aksija tovább bírja, mint a 625-é, viszont a 625 aksija nem kivehető, a 630-nak meg igen.

Szóval...ennél többet nem tudok mondani, ezek a lényeges különbségek.

( [link]

Én az LTE, nagyobb kijelző, 1080p HD lejátszás, és kinézet miatt a 625-t választanám ! Az a két magos 1,2 GHz-s proci szerintem bőven elég, az a mínusz fél óra üzemidő nem jelent semmit, nem kivehető az akku én értem, de minek azt ki be rakni ? De ez csak az én véleményem.

Majd írd meg hogy választottál :D

Üdv !

---

Szóval ja :D ezt kb 10 perce írtam XD :D és örülök hogy meggyőztünk !

2014. dec. 26. 11:59
 7/11 anonim ***** válasza:
1# válaszoló: nekem is androidom van (Galaxy S5) nem kell hónaponta újraindítani (Csak akkor ha jön frissítés XD).
2014. dec. 27. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne xdz , majd meglatod egy fel ev mulva, hogy fogg lagolni. Ez altalaban bekovetkezik Minden androidnal.
2014. dec. 27. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
láttam, hogy kiemelted a kérdést, mire szeretnél még választ kapni? :)
2015. jan. 11. 11:38
 10/11 A kérdező kommentje:
Aplikációk érdekelnének még WP - re hasznos dolgok, játékok is esetleg
2015. jan. 11. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!