Android vagy ios?
Sziasztok, a kérdés hogy melyik rendszer jobb,megbízhatóbb,stb...
Előnyöket és hátrányokat szeretnék megtudni a két rendszerről.
Szerintetek melyiket válasszam?
(Játékra,netezésre,megbízhatóságra kell)!!??
Teljesen mindegy, talán az android jobban személyreszabhatóbb, de ennyi. Én telefonnak Androidos készüléket használok, zenét hallgatni pedig 1 iPod Nano 7g-t, amire azt mondom, hogy szerintem tökéletes.
Használtam iPod Touch 4g-t is anno, de azt eladtam, mert kipróbáltam minden rá való iOS exclusive játékot, és kb ennyi volt.
Mindkettő jó, mindkettőnek van előnye és hátránya, amelyik jobban tetszik azt válaszd.
Androidnál mondjuk van ezer féle, más egy Nexuson, Samsungon, HTC-n, Sony-n, LG-n, és ha az egyik verzió nem tetszik egy másik még lehet igen.
Játékra, netezésre mindkettő jó, mindkettő megbízható, gyors, könnyű használni, stb.
Android:
Előny: Nyitottabb rendszer, jobban testreszabható, gondolok itt arra hogy fizetős alkalmazásokat ingyen is rá tudsz varázsolni, könnyű rendszert cserélgetni, rengeteg mindennel kompatibilis, (Pl.: ELM327 - Autódiagnosztika)
Hátrány: Igazából nagyon nem tudok ilyet mondani, mivel az Android több készülék típuson fut, tehát több driver-ren kell működnie, így elő fordulhat hogy egy bizonyos készüléken nem elég jó az optimalizáció, és lefagy/akad stb... (Pl.: Samsung Galaxy S Advance) de ez a készüléktől függ, és optimalizációról, mielőtt veszel egy androidos telefont, nézz utána mit írnak róla, Bár manapság ez már nem olyan gyakori mint régen. Valamint az hogyha elhagyod a telefont, az új tulaj ha megtalálja, egy hard resetet nyomat és már otthonról nem tudod lenyomozni.
iOS
Előny: Mivel egy készüléken van, ezért akadásra/fagyásra nem kell készülni, tisztán, szépen fut, van rajta Siri. Valamint ha elhagyod a telefonod, le tudod nyomoztatni otthonról is.
Hátrány: Nem jól testreszabható, Bluetooth-ot adatküldésre nem használhatod, zárt rendszer, tehát fizetős alkalmazást minden képen meg kell venned, nem tudod rárakni. Nincs FM rádió. Nincs Zoom a kamerába (Bár nem tudom újabbaknál van-e) PC-Telefon közti adatátvitel körülményes, csak programmal tudod, tehát nem úgy mint adroidnál hogy rádugod a gépre azt jóvan, húzogatod át magadnak amit akarsz. "Nincs belső tárhely", úgyértem hogy nem tudsz a telefonon netről letölteni rá pl.: Zenét/Videót,
Összegezve: Androidod javaslom mindenképp
ma 21:21
Na tipikus szerencsétlen okoskodó. Te sem használtál még iOS-t csak van valami hülye kép a fejedben és ez alapján írtad ezt a rengeteg baromságot. Mert a nagy rész az az. Ha hülye vagy hozzá, akkor inkább fogd be.
ezt a kérdést úgy lehet megválaszolni saját magadnak, hogy mindkét rendszert használsz, hasonló telókon...
akkor kiderül,melyik a szerethetőbb(neked)
amúgy csak összevesznek az emberek. magaddal csak nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!