Android vagy ios?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a kérdés hogy melyik rendszer jobb,megbízhatóbb,stb...

Előnyöket és hátrányokat szeretnék megtudni a két rendszerről.

Szerintetek melyiket válasszam?

(Játékra,netezésre,megbízhatóságra kell)!!??

2014. dec. 25. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, talán az android jobban személyreszabhatóbb, de ennyi. Én telefonnak Androidos készüléket használok, zenét hallgatni pedig 1 iPod Nano 7g-t, amire azt mondom, hogy szerintem tökéletes.

Használtam iPod Touch 4g-t is anno, de azt eladtam, mert kipróbáltam minden rá való iOS exclusive játékot, és kb ennyi volt.

2014. dec. 25. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindkettő jó, mindkettőnek van előnye és hátránya, amelyik jobban tetszik azt válaszd.

Androidnál mondjuk van ezer féle, más egy Nexuson, Samsungon, HTC-n, Sony-n, LG-n, és ha az egyik verzió nem tetszik egy másik még lehet igen.

Játékra, netezésre mindkettő jó, mindkettő megbízható, gyors, könnyű használni, stb.

2014. dec. 25. 19:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Android:

Előny: Nyitottabb rendszer, jobban testreszabható, gondolok itt arra hogy fizetős alkalmazásokat ingyen is rá tudsz varázsolni, könnyű rendszert cserélgetni, rengeteg mindennel kompatibilis, (Pl.: ELM327 - Autódiagnosztika)

Hátrány: Igazából nagyon nem tudok ilyet mondani, mivel az Android több készülék típuson fut, tehát több driver-ren kell működnie, így elő fordulhat hogy egy bizonyos készüléken nem elég jó az optimalizáció, és lefagy/akad stb... (Pl.: Samsung Galaxy S Advance) de ez a készüléktől függ, és optimalizációról, mielőtt veszel egy androidos telefont, nézz utána mit írnak róla, Bár manapság ez már nem olyan gyakori mint régen. Valamint az hogyha elhagyod a telefont, az új tulaj ha megtalálja, egy hard resetet nyomat és már otthonról nem tudod lenyomozni.

iOS

Előny: Mivel egy készüléken van, ezért akadásra/fagyásra nem kell készülni, tisztán, szépen fut, van rajta Siri. Valamint ha elhagyod a telefonod, le tudod nyomoztatni otthonról is.

Hátrány: Nem jól testreszabható, Bluetooth-ot adatküldésre nem használhatod, zárt rendszer, tehát fizetős alkalmazást minden képen meg kell venned, nem tudod rárakni. Nincs FM rádió. Nincs Zoom a kamerába (Bár nem tudom újabbaknál van-e) PC-Telefon közti adatátvitel körülményes, csak programmal tudod, tehát nem úgy mint adroidnál hogy rádugod a gépre azt jóvan, húzogatod át magadnak amit akarsz. "Nincs belső tárhely", úgyértem hogy nem tudsz a telefonon netről letölteni rá pl.: Zenét/Videót,

Összegezve: Androidod javaslom mindenképp

2014. dec. 25. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

ma 21:21

Na tipikus szerencsétlen okoskodó. Te sem használtál még iOS-t csak van valami hülye kép a fejedben és ez alapján írtad ezt a rengeteg baromságot. Mert a nagy rész az az. Ha hülye vagy hozzá, akkor inkább fogd be.

2014. dec. 25. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést úgy lehet megválaszolni saját magadnak, hogy mindkét rendszert használsz, hasonló telókon...

akkor kiderül,melyik a szerethetőbb(neked)

amúgy csak összevesznek az emberek. magaddal csak nem fogsz.

2014. dec. 26. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
21:40 eléggé jól értek a telefonokhoz, 4 haveromnak is iPhone-ja van, szóval tudom miről beszélek. :)
2014. dec. 26. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!