Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android telefonról applikáció...

Android telefonról applikáció mentése (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk X telefonon készítek egy mentést az applikációimról, stb.. ( mondjuk az App Backup programmal) akkor ezt a mentést át tudom-e rakni Y telefonra és ott "feltelepíteni" ugyan azokat a programokat amiket X telefonon lementettem.

Konkrétan 1 programról lenne szó, ami figyeli a mobil adatforgalmam, ám ezt a programot a fejlesztők eltávolították a Play Store-ból és édesapámnak is szüksége lenne rá, mert a többi ehhez hasonló program nem nyerte el a tetszését.

2014. dec. 25. 13:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Természetesen ha lementettük az apk-t, akkor át lehet másolni és ismét telepíteni az alkalmazást. Én mentésre ezt a programot használom:

[link]

Az App Backup szintén jó lehet erre a célra. Ja, az én telefonom root-olt.

A másik telefonon pedig be kell állítani a beállítások/biztonság résznél, hogy ismeretlen forrásból is lehessen telepíteni programokat.

2014. dec. 25. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!