Nokia Lumia 630 vagy 625 a jobb?
Atyaúristen megint minden előről, amikor van pár ilyen kérdés...nya m1, akkor lecsó csáppen !
Windows Phone - Jelenlegi legfrissebb változat : WIN8.1 Denim
A Denim frissítéssel jött a mappa létrehozás a képernyőn, az alkalmazástéka, és bugfix (ez az ami téged érinthet).
Windows Phone : Megbízható, gyors, atomstabil rendszer. Nem játékra van kitalálva, nincs rá sok játék, sem alkalmazás, de ami van rá, annak túlnyomó része tökéletesen működik. 512MB RAM = ez nem android, ennek tökéletesen elég. Ha egy 8 gigás telefont veszel, az azt takarja hogy a rendszer lefoglal egy 2 gigát kb, és 6 gigád van neked. Erre annyi JÁTÉKOT, ALKALMAZÁST tehetsz fel, ameddig az a 6 giga el nem fogy (persze ha telenyomod akkor lassul a teló kicsit), szóval ez eddig még mindig nagyon baba :3
Szép képeket csinál, és hát még mit mondjak...kérdezz inkább hirtelen ennyi tört ki belőlem :D
A fejlesztők úgy csinálják meg a szoftvert a telefonjaikra hogy a leggyengébbtől (520) haladnak a legjobb felé. Ha a sorban az első telefonra kész az OS, tökéletesen fut, gyors, és nem bugos, AKKOR mennek a következő telefonra. Ezáltal az összes készülék szuperoptimalizált. Nincsenek összeomlások, nem írja hogy "A kezdőképernyő alkalmazás leállt. |Visszajelzés|OK|"
Kérdezz inkább !
És igen...lehet háttérképet beállítani XD miért ne lehetne ? :D
És még annyi...hogy logikusan az a jobb amelyiknek jobb a specifikációja :'D
A 630 újabb, a 625 meg szebb szerintem.
És...gondolom van facebookod, itt (ahol én is vagyok) szakemberektől kérdezhetsz. Barátságos "kis" csoport :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!