Melyik a jobb telefon, és melyikbe van jobb kamera?
Beex m5 vs nokia lumnia 820.
Ez a két telefon között őrlődöm. Meg tudnátok mondani nekem hogy melyik a jobb telefon. Az adatokba, látom hogy a Beex m5 a jobb , és elviekben képeket is jobbakat csinál , de ha jól tudom a mpx-el nem minden. Azt hallottam a lumniak-ba nagyon nagy a szenzor ezért csinálnak nagyon szép képeket.
Tudnátok nekem segíteni ebbe a dilemmába.
Még annyit hozzátennék, hogy a beex m5-öt 30ezerér míg a nokia-t 20-25ért tudnám megvenni.
(azok a kommentelők kíméljenek akik azt mondják, hogy a beex kinai gagyi és vegyek inkább olyan kínai gagyit amire nokia vagy sasmung van írva. )
Ha választanom kellene, hogy 1 noname kínai, vagy 1 értelmes márka közt, akkor egyértelmű lenne a választás.
Ha Xiaomi-t, Oppo-t, vagy valami hasonlót kérdeznél, akkor az még oké lenne. :)
Amúgy az Lumia, nem Lumina(Ő egy női karakter a Final Fantasy XIII Lightning Returns c. JRPG-ben).
"Beex m5 vs nokia lumnia 820."
"Azt hallottam a lumniak-ba..."
Te hol láttál olyat hogy azt írta:"Lumina"?
(Persze ez még így sem helyes :D)
Most hoztam rajtad kicsit. :D
Köszi a gyors választ.
Én is ezen agyaltam, akkor ezek szerint a szenzor mérete nem dob annyit a kamerán?
Én is a beex felé hajlok csak azt hallottam, hogy a tartossága nem a legjobb.
Konkrétan ezt írták róla "olcsó műanyag".
A-a nekem is ez van a mostani telón,megvagyok vele elégedve, de am az android am is jobb a windows op helyett haverom aztmondja folyamatosan befagy -.-"
Nekem ha ez befagy(mert ilyen 80-90%ramot használok :D)ak megnyomom a visszagombot az alkalmazásból és ugyanugy megy...van rajta alap tisztító progik is,auto tisztítja a ramot a fölös cuxoktól.
Utolsónak:Idd meg a kávédat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!