Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei y 300, de milyen rom? ...

Huawei y 300, de milyen rom? 1 éve van ilyen készülékem, és őszintén nagyon szeretem. Mostanában kezd a rendszer kicsit furán viselkedni de nem számottevő. Fél éve gondolkozok azon hogy custom romot teszek rá de nem tudom érdemes e egyáltalán

Figyelt kérdés
Akinek ilyen telója van és van esetleg tippje milyen romot használ vagy mit érdemes használni kérem írja meg nekem. Érdemes e másik romot használni rá. és lehetőleg olyan kéne ami stabil nem omlik össze, minden funkció megmarad. Tudom nem egy erőbajnok telefon és nem csúcsmodern de én szeretem.

2014. dec. 25. 11:19
 1/1 A kérdező kommentje:
olvastam slimcatről 4.4.2 android ami elvileg nagyon szépen fut rajta. valaki esetleg tud róla valamit
2014. dec. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!