Milyen a Windows Phone 8 operációs rendszer okostelefonon? Mit érdemes róla tudni? Könnyű kezelni, frissíteni stb?
Kinéztem egy telefont magamnak, amit szeretnék megvenni a spórolt pénzemből. Egyedül az operációs rendszer gondolkodtatott el. Windows Phone 8.
Vélemények, tapasztalatok róla?
Tetszik a Samsung is, de nekem hatalmas csalódás volt a Samsung telefonban. Az egy dolog, hogy pikk-pakk egy éjszaka alatt tönkre megy a telefonom, de hogy a szervizbe se tudtak semmit mondani a telefonról.. Szóval nekem többet nem kell samsung.
Egyébként nokiát néztem, a lumia 520-at és nem olyan drága, bár ez nyilván relatív.
Egyenlőre nem vettem meg.
Bár nagyon tetszik és szeretném is, viszont jött egy nagyobb összegű kiadás hirtelen (szemüveget kellett csináltatnom), ami mellé már nem fért bele még egy új telefon is. Viszont úgy gondolom, fontosabb az egészségem, és hogy jól lássak. Most nézelődök, és bízom benne, hogy még karácsony előtti akciókban benne lesz esetleg, amikor olcsóbban hozzá tudnék jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!