Szerintetek milyen telefonban érdemes gondolkodnom?
Figyelt kérdés
Szeretnék már egy újat,mert a régi eléggé rossz.Gombos,karcos a kijelzője,és hívásnál mindig recseg.Okostelefonban gondolkozom,de az Iphone kilőve.Nincs rá pénzem.Pár ismerősöm mondta,hogy Samsungban nem érdemes gondolkodni,mert nagyon könnyen törik,gyorsan merül,stb.Én a ti véleményeteket szeretném elolvasni.Nektek mi vált be? Indoklást is kérnék.Köszönöm!2014. dec. 22. 16:48
2/10 anonim válasza:
Szerintem a samsung is jó nekem még semmi bajom nem volt a samsunggal és az is biztos hogy az okostelfon nem bírja ki annyi ideig töltés nélkül mint a gombos telefon de végülis reklámokban meg ilyenekben is látni jókat de hát kb. mennyit szánnál rá?Mert azért Iphonra sokaknak nincs pénze
3/10 anonim válasza:
Mennyi rá a keret? Egyébként az iPhone csak drága, de annak az árából jobb androidos telefont veszel, csak a "I" szócskát fizeted meg igazából.
4/10 anonim válasza:
Meg hogy a tízévesek irigyelnek.
6/10 A kérdező kommentje:
Maximum 50 ezer forint értékben gondolkodom.Ebben az árkategóriában tudnátok ajánlani jó mobilokat? Indoklást is kérnék! Köszönöm!
U.I.:Köszönöm az eddig jött válaszokat is!
2014. dec. 23. 11:37
7/10 anonim válasza:
Szívesen! Az ALCATEL onetouch Idol 2 Mini S-t ajánlom, mert jobb mint az Apple iPhone 5S, mégis olcsóbb.
8/10 anonim válasza:
Manapság az Alcatel igen fasza telókat gyárt
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. márc. 28. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!