Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes a színész szakmában...

Érdemes a színész szakmában gondolkodnom?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel a színház világa, a színjátszás és az irodalom, utóbbin belül is inkább a versek, monológok, monodrámák előadása. Amióta az eszemet tudom, szeretem ezeket csinálni. Több iskolai és városi versenyen is indultam már vers- vagy régebben mesemondó kategóriákban, és az esetek nagy részében díjazott lettem, illetve évek óta működik a suliban színjátszókör, ott is mondjuk, hogy jól teljesítek, és a tanáraim is azt mondják, hogy nem vagyok teljesen tehetségtelen- ezért is gondolkodom a színészetben. A kérdésem az, hogy érdemes-e komolyabban foglalkoznom ezzel úgy, hogy énekhangom és ütemérzékem gyakorlatilag a nullával egyenlő? Énekelni és táncolni egyáltalán nem tudok. Csak prózai színészként el lehet helyezkedni, meg lehet élni, vagy van egyáltalán kereslet az ilyenekre?

Köszi előre is a válaszokat! :)

2014. okt. 15. 21:37
 1/1 anonim válasza:
Énekhangod, ütemérzéked a nullán van?! Hát akkor fejlesszd és érdd el a céljaid nehogy már ilyen apróságok miatt add fel!
2014. okt. 19. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!