Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki segitenene? 16\L

Valaki segitenene? 16\L

Figyelt kérdés
A gondom az h olx en talaltam egy jonak tuno telot (iphone 4) es szemelyesen elcsereltuk stb...de ez a iphone 4-et nem lehet frissiteni semmit se enged letolteni raadusol ha fel rakom toltore osse vissza ugral a kep es nem tudom hasznalni :( ra irtam az emberre h kerem vissza de o azt mondta h nem adja vissza a telomat meg a simet se amit benne felejtettem :'(( ilyenkor mi a teendo?:( fel jelenthetem?

2014. dec. 17. 17:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
Sajnos rosszat fogtál ki, feljelentheted, de ne várj biztos eredményt.
2014. dec. 17. 17:41
 2/11 anonim válasza:
93%

Szex/szerelem kategória?

Akkor tessék egy kategóriának megfelelő válasz: ELB*SZTAD

2014. dec. 17. 17:41
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem lehet feljelenteni, illetve lehet csak felesleges. Buta voltál, ez jó tanulópénz.

Ott ki kellett volna alaposan próbálnod, a saját telefonodban meg nem bennehagyni a sim kártyát.. Vicc amit csináltál.

2014. dec. 17. 17:42
 4/11 anonim válasza:
Először is ennek mi köze a szex,szerelem témához. Másodszor ha minden igaz nem tudsz mit tenni, mert nem hivatalos adásvétel számlával, hanem egyszerűen cseréltetek. Mint a régi mondás is tartja csere-bere fogadom többet vissza nem adom. Próbálj neki felajánlani valamit, pl egy kis pénzt adsz pluszba ha visszacserélitek(még úgyis jobban jársz). Ha ez sem jön össze próbáld meg elvinni valamilyen üzletbe megjavítani vagy hasonló, lehet a töltővel van baj(tapasztalat). Ha ez sem sikerül, új mobil, és jegyezd meg hogy az ilyen cserék rossz üzletek.
2014. dec. 17. 17:44
 5/11 anonim válasza:
szerintem most kaptál egy kibas*ott kamu telefont. Így jártál. Máskor figyelj oda hogy kivel üzletelsz.
2014. dec. 17. 17:45
 6/11 A kérdező kommentje:
De a sim kartyamat vissza kell h adja nem? :(
2014. dec. 17. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Vissza kéne hogy adja, de a rendőrség nem fog egy sim kártya után rohangálni, főleg hogy el sem lopta csak nála felejtetted. Kérd tőle szépen, menj el érte akkor talán megkapod.
2014. dec. 17. 18:05
 8/11 anonim válasza:
Sim kártyádat letiltathatod és csináltathatsz újat, ugyanazzal a számmal..
2014. dec. 17. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen telefont cseréltél el?
2014. dec. 17. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Hogy segítene itten bárki is? Menjünk el, és csavarjuk meg valaki orrát, akire te rámutatsz? Gondolom cserebere dokumentáció sincs. Egyik fél sem tud bizonyítani semmit sem. Ez bizony a fentebb leírt szexualizálás pontos esete.
2014. dec. 17. 22:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!