Valaki segitenene? 16\L
Figyelt kérdés
A gondom az h olx en talaltam egy jonak tuno telot (iphone 4) es szemelyesen elcsereltuk stb...de ez a iphone 4-et nem lehet frissiteni semmit se enged letolteni raadusol ha fel rakom toltore osse vissza ugral a kep es nem tudom hasznalni :( ra irtam az emberre h kerem vissza de o azt mondta h nem adja vissza a telomat meg a simet se amit benne felejtettem :'(( ilyenkor mi a teendo?:( fel jelenthetem?2014. dec. 17. 17:40
11/11 Wadmalac válasza:
Nem véletlen, hogy az ilyen népi cserépedények nem vaterán árusítgatják a xaraikat, ott első átverésnél virtuálisan karóba húznák.
1. kártyát tiltasd azonnal
2. tanuld meg, hogy adásvétel, csere 20 forintnál értékesebb dolgokra, bármire, amivel a leghalványabb esélye is fennáll, hogy bármikor bármelyik félnek utólag problémája, anyagi kára lehat a dologból, csakis írásos adásvételivel, személyi igazolvány alapján kitöltve, lehetőleg 1-1 tanúval mindkét résztvevő részéről.
3. akármilyen rosszul esik, könyveld el magadról, hogy téged iszonyat könnyű átverni. A továbbiakban minden hasonló jellegű döntésednél, ötletednél ezt vedd figyelembe és mindig kérd ki valami rutinosabb versenyző tanácsát, segítségét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!