Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 15 vagy Iphone 15 pro?

Iphone 15 vagy Iphone 15 pro?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Telefonvásárlás elott állok. A jelenlegi iPhone 11esemet szeretném leválltani (3 év használat után). Az aksi már szervízt jelez mert 74%on van, és van úgy, hogy nem bír ki egy egész napot 2x toltés nélkul. Az érdekelne, hogy melyik telefon lenne a leg ideálisabb napi használathoz mint internet, játékok, youtube, szóval amire egy átlagfelhasználónak szuksége van. Gondolkoztam az iphone 15 pro-n is, mivel 200-220€-val lenne drágább, mint az iphone 15 (újan az iphone 15 680-770€ és az iphone 15 pro pedig 990€ legolcsóbban). Oszintén nemtudom, hogy megérné e nekem ezt az 220€t a pro. Esetleg még az iphone 15 plus jonne szoba, a nagyobb aksi miatt. Elore is koszonom az észrevételeket, válaszokat!

ma 18:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem neked tökre megéri a legdrágább verzió.
ma 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdező! "internet, játékok, youtube"-ra jó az alap model is, vagyis a sima 15 is jó lesz. Mivel ha csak internet, játékok, youtube-re használod akkor nem fogsz vele művészi fotókat készíteni, ahol 3 kamerás rendszerre szükséged lenne. Ezekre "internet, játékok, youtube" kiválóan jó sima 15 is. Éppen ezért felesleges a pro változat ezekhez. Lényeg az hogy olyas valaki vagyok aki próbálta már a sima változatot és a pro változatot is. Igy van egy kis össze hasonlítási alapom. A nagyobb aki kapcítás viszont csak a proban van. De a proban az always on display le is meríti azt a plusz aksi kapacitást. Csak ezért nem éri meg a pro model. De végülis te tudod.
ma 19:08
 3/4 anonim válasza:

Szerintem használtat ne vegyél!!! Akkor inkább egy iPhone 15, én is nemrég vettem. Külföldi árakat nem tudok, itthon 300 körül megkapod. Nekem már itthon a 15-ből prot nem tudtak adni.

Esetleg most jött ki a 16e, 300 az is és elvileg jobb az akksija. Bár nekem simán kibír a 15 egy napot majdnem folyamatos használat mellett is.

ma 19:20
 4/4 A kérdező kommentje:

koszonom szépen a válaszokat!

#3 - új telefont fogok venni, mivel használt mobillal már "megégettem magam" :D

ma 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!