Nokia Lumia 930 vagy Lg G3?
Figyelt kérdés
Kb 3-4 évre keresek időálló telefont ami nem lagol be egy idő után. Nokiában bízok hogy nem lagol de alig van rá alkalmazás és nagyon korlátozottak a lehetőségek. Lg G3-ról csupa jó véleményt olvastam.. de még most sem győzött meg hogy nem fog lagolni 2-3 év múlva...2014. dec. 13. 13:42
1/6 anonim válasza:
Alig van Lumiára alkalmazás? Már több, mint 345 000 van, köztük minden népszerűvel. Hosszútávra én Lumia 930-cal terveznék, bár LG-vel sem lőnél nagyon mellé (csak a 4K felbontású kijelzőt éppen hogy meg tudja hajtani a hardver).
2/6 anonim válasza:
Milyen 4K felbontűsú kijelző? :DDD
Az csupán 2K, de majdnem :P Egyébként a G3 már most laggol, szóval szerintem e kettő közül egyértelműen a Nokia.
3/6 anonim válasza:
Bocs, igazad van... a 930 4K felbontású videófelvétele kavart be nálam :P
4/6 anonim válasza:
Van rá alkalmazás, de közel sem annyi, mint Androidra vagy iOS-re.
És nem csak az értelmetlen alkalmazásokra gondolok, hanem rengeteg hasznos és híres alkalmazás egyszerűen nincs WP-ra, vagy ha van is, akkor általában egy jóval rosszabb változat.
Ezzel aki vitatkozik az szimplán elvakult fanboy, tetszik a WP, szóval nem fikázni akarom, de a tény az tény.
Kérdező:
nem fog akadni 2-3 év múlva, szóval ha csak ettől parázol, akkor már mehetsz is megvenni a G3-at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!