Melyiket választanátok, Iphone 6 Plus vagy Nokia Lumia 930?
én tudok mondani, mert wp-t használok. a fontos alkalmazások is messze le vannak maradva az iOS-es és androidos társaiktól mind minőségileg, mind funkcionálisan.
egy legalalapabb alkalmazásban, mint például a facebook, olyan alapvető hiányosságok vannak, mint például nem tudja kezelni a képen illetve bejegyzésekben való megjelölést...jön az értesítés, hogy engedélyezzem, mert valamiben megjelöltek, és nem tölt be semmit...mehetek az m.facebook-ra böngészőben...:D
specifikusan 930 a 4 hd mikrofonja miatt videózni tud nagyon jól, én koncerten videózok legtöbbször, és számomra ez az egyetlen pozitív funkciója. a 6 plus-al nincs tapasztalatom, de az iPhone-oknak is hd mikrofonja van, viszont kisebb az a dinamikatartomány, mint a lumiákban. a 6 plus is lehet rögzít már olyan jót, legutoljára 4S-t használtam.
valaki lehet, hogy rámondja, hogy a 930 majd a denimmel tud 4K-ban felvenni, de ameddig nincs otthon jó esélyel 4K-s megjelenítő, addig csak a helyet pazarolja a telefonon...:D hardver meg amúgy erősebb az iPhone-ban, de valójában egyiknek sincs rá igazi szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!