Most vettem egy Nokia Lumia 530-ast és nem tudom hogy kell beállítani a csengőhangot?
"A zeneszám csengőhangként való beállításához a hangok nézetben koppintsunk a Csengőhang lehetőségre, és az Egyéni területen koppintsunk a zeneszámra."
De lehet.
Letöltöd az áruházból a Ringotone Maker alkalmazást és ha azt megnyitod akkor tudsz számokat kiválasztani,majd az itt kiválasztott és mentett számot a névjegynél tudod az adott személyhez csatolni.
A legegyszerűbb, ha PC-re mented a csengőhangot. A telefont pedig USB kábellel csatlakoztatod a géphez és átmásolod a telefon Ringtone mappájába a használni kívánt csengőhangot. Majd a telefon Beállítások - Hangok - Csengőhang - Egyéni. Itt már itt lesz a csengőhang.
Én meg azzal nem boldogulok, hogy az SMS hangot hogy lehet átállítani.
SMS hang beállitását itt találátok
(bár minden más progi hangbeállitása is itt van :) )
BEÁLLÍTÁS
HANGOK
ALUL - ALKALMAZÁSOK HANGJELZÉSEI
itt kiválasztod amelyik progi hangját meg akarod változtatni és ennyi
CSENGŐHANGOT én is PC-ről küldöm át.
Ill. ha vkitől blun kapsz zenét és nem tudod beállitani csengőhangnak, otthon másold át PCre majd vissza a telefonra :) és már látni is fogja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!