Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanátok,...

Melyiket választanátok, Iphone 6 Plus vagy Nokia Lumia 930?

Figyelt kérdés
Az op rendszert, a tárhelyet és az árait ne nézzétek és indokoljátok meg válaszotok és azt is,hogy miért nem tetszik a másik telefon.Előre is köszönöm a véleményeket!

2014. dec. 12. 20:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy 930-am van és én meg vagyok vele elégedve.Eddig Androidom volt, de ez a WP megváltás volt.Az alkalmazáskínálathoz meg alkalmazkodtam,amiket játszottam,vagy játszottam volna Androidon azokat megtaláltam, alkalmazásokból meg amúgy is csak azokat töltöm le amelyikre tényleg szükségem van,ez így volt az Androidnál is.Szóval én inkább Nokia kedvelő vagyok, de az iPhone -ra sem tudok rosszat mondani,talán az ára .(mondjuk ezzel az op rendszeres dologgal és árral kapcsolatban ellent mondtam saját magamnak)
2015. jan. 2. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!