11/23 anonim válasza:
Egy idő után el fog hajlani. Egyébként minden vékony telefon hajlik, csak a műanyag az nem vetemedik el. De mivel ez alumínium és nagyon vékony, ezért hajlik.
12/23 anonim válasza:
Marhaság
Kb 8 ilyen eset történt, pár millió embernek pedig már van ilyen telefonja
14/23 anonim válasza:
Kevés ilyen eset volt,azért verik nagy dobra,mert Apple!amúgy az i6Plusnál sokkal jobban hajlik szinte minden telefon,még az iphone 5 is,most gondolhatjuk azt,hogy de hát az vastagabb...de nem.Hivatalos dokumentumok,mérések támasztják alá,hogy az i6Plus az egyik legjobban bírja a gyűrődéseket:)
Szóval ezek csak üres szavak!ha ráülsz,a 200kg-os testeddel,még jóhogy elhajlik:)
15/23 anonim válasza:
Mutasd már meg légy oly kedves hogy hol ez a hivatalos mérés? :D Egy linket adnál? Egyébként persze hogy nem sok hajlott el, mivel kb most jött ki, majd nézd meg 1 év múlva. Olyan lesz mint a kifli
16/23 anonim válasza:
Itt van.meg a hajlítási érték is nagyobb az i6plusnak,mint a többinek!
17/23 anonim válasza:
Biztos hiteles ez az iajnározó oldal...
18/23 anonim válasza:
Mutass jobbat.te sem tudsz!csak pofázni tudsz?biztos csóró vagy!
19/23 anonim válasza:
Pofázni tudok mert csóró vagyok? Hát te nagyon intelligens lehetsz.
20/23 anonim válasza:
9mm-nek írtam.amúgy 9mm ebbe a tág,verem anyálam,mert több a ramja,azért szar mert nem 8magos idióta felfogásra gondolom!tudom,hogy nem használt iphonet huzamosabb ideig,mert látszik rajta,osztja a hülyeségeit.én,mint írtam,a családban van 2-3db csúcskategóriás android-pl.Nexus 5,Sony xperia z2...és ez alapján mondtam el a tapasztalatomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!