irigyeket itt is találsz
sok csövesnek fáj ha a másiknak jobb cucca van, ebben mérik az embereket, igazi nyomorultak
vegyél nyugodtan i6 nem hajlik el az olyan könnyen mint ahogy a samsung szeretné
Már elnézést.. nem vagyok szegény, gondoltam is rá hogy veszek IPhone-t de nem vettem. Megbántam? NEM! Örülök hogy jól döntöttem és azt a sz@r telefont nem vettem meg, mivel láttam már, hogy rokonom megvette az IPhone 6-ot, leejtette és azóta nem tudja használni... és a szervízbe meg nem akarják megjavíttatni, merthogy nem az Apple hibája miatt romlott el... Hát bsszk meg a köcsögök azóta vettem egy Alcatel OneTouch Idol-t és ezerszer jobban érzem magam mint IPhossal!!
És ezt nem azért mondom mert irigykedek, mert megvehetném, de nemveszek, mert sz@r
és ígyvan kb milió embernél is,mert ők is megvehetnék, de nem akarják apple termékekre pazarolni a pénzüket, amikor vehetnének belőle 3000 doboz rágógumit (nyami ^^) :S
senkit nem érdekel milyen ruppótlan telefont vettél iphone 6 helyett
nem ez volt a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!