LG G3 vagy Sony Xperia Z3 vagy Galaxy S5 (vagy esetleg htc m8)?
Figyelt kérdés
Ti mit vennétek?
Nekem főleg a Z3 tetszik
2014. dec. 6. 14:36
21/25 anonim válasza:
9mm te mindig ennyire szidod a Sony-t fogtál már a kezedben vagy láttál e már egyáltalán sony telefont. Mert szerintem te csak reklámban láttál még Sonyt.
22/25 anonim válasza:
szerintem HTC-t sem éri meg semmiféleképpen sem. Legalábbis én magamnak nem vennék, mert oké hogy a hangszórója jó, de az a Z3-nak, Moto X-nek és Nexus 6-nak is jó. Meg oké hogy a szoftver is stabil, de egy motorolának vagy nexusnak csilliószor jobb a stock androidja. És szerintem a sonynak egyáltalán nem rossz a ui-a. Nem szaggat, nem fagy le, és nekem kinézetre is tetszik :) Úgyhogy én amondó vagyok, ha mindenféleképpen android, akkor Google, Motorola vagy Sony :)
23/25 anonim válasza:
Majd ha kiadtok egy sonyra 200.000-et akkor majd el ia hiszem a sok sok z3 kommentet. Nekem egy hét után sz@r volt az egész z3. Sony centerbe vettem. Az alsó hangszóró lehalkult ,na csörgött ki a 200.000 ezres fos. Ja arról már nem is beszélve,hogy a kijelző és a ház között akkora hézag volt , hogy kilátszott a töltésjelző led fénye. Ipari hulladék. Samsungot soha,ha használod ahogy kell akkor beég. Inkább Moto X. ..
24/25 anonim válasza:
"A Csámcsung is ível lefelé egyre nagyobb tempóban."
Azért lett a legnagyobb telefongyártó áprilisba.
25/25 anonim válasza:
Nekem z2 öm van a bátyámnak lg g3 és a g3 tetü lassú
Bár ő isteníti mai napig a z2 öm mégis gyorsabb..
Normális hardverrel verné a z2 őt.
Annyi előnye van a g3jának hogy bazi jó a szoftver rajta meg legfrissebb cuccokat kidobja rá az lg.
g3 már 5. nem tom hánynál jár míg a z2 a hulladék lollipoppal küzd amire még javítás se jött ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!