LG G3 vagy Sony Xperia Z3 vagy Galaxy S5 (vagy esetleg htc m8)?
Ti mit vennétek?
Nekem főleg a Z3 tetszik
"A sony a téglái csak az itteni gyerekeknek tetszenek."
Reddit, Android Authority, GSMArena, PhoneArena, Android Central, Ars Technica, MKBHD, Android Police, The Verge, stb, az összes nagy és említésre méltó helyen a legjobbak közé sorolják a Z3-at.
Lehet nem olyan jó az UI-ja, mint a stock Androidnak vagy a HTC Sense-nek, de még így is a jobbak közé tartozik.
A Csámcsung is ível lefelé egyre nagyobb tempóban.
Xiaomi-é, Lenovo-é iletve a Huawei-é a jövő!
amivel az ország nagy része T-mobil-os ezért nexus 6-ot nem fog kapni egyáltalán,és a moto x az említésre méltóbb a z3-nál?a 2 gb-s ramja miatt olyan jó?vagy a 2300-as aksijával?nem rossz telefon egyáltalán,sőt nagyon jó,de nem jobb a Z3-nál,és 2016-ra nem lesz támogatásuk?ezt azután szűrted le miután a lollipop támogatja szinte az összes Z-t?
a HtcM8 szintén gyengébb a Z3-nál de nem magyarázkodok,nézz utána
na és a nexus 5 azt miben találtad jobbnak a Z3-nál?
nem azért,és nem begyepesedett Sony bu*zi vagyok (bár korrekt telefonoknak tartom őket akik minden kategóriába tartják a szintet) de a jövő a Huawei-eké,a Lenovo meg a többi Kínai telefon még nem tört annyira be mint a Huawei de ők is ott lesznek hamarosan (ha rosszul tudom javítsatok ki,a Lenovo-kat annyira talán nem ismerem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!