LG G3 vagy Sony Xperia Z3 vagy Galaxy S5 (vagy esetleg htc m8)?
Ti mit vennétek?
Nekem főleg a Z3 tetszik
hardverileg G3, de azt mondják, hogy szaggat, mások pedig azt, hogy nem..
A Z3 1 Z2 hardverileg, az S5 is z3 körül van hardverileg+ujjlenyomatolvasó..
Motorola Moto X vagy Nexus 6. Ilyen bloatware-es szarságokkal nem érdemes foglalkozni szerintem...
Egyébként a G3 lassú, mint az állat, a Z3-ra 2016-ban már semmiféle támogatásra ne számíts, a Galaxy S5 meg szintúgy tetűlassú, az ocsmány Touchwiz felületről nem is beszélve... Még a tavalyi Nexus 5 is sokkal jobban megéri, mint ezek. Egyedül a HTC M8 az, amit talán ajánlani tudok, a többit nem.
Köszi a válaszokat!
Szerintem akkor Z3 lesz az (sajnos htc jelenleg nincs a telenornál)
Kettő közül egyik se nagyon kapható itthon (még Expansys-ról sem).
Z3 meg kb a Nexusokon (és Motorola-kon) kívül a legjobb támogatással rendelkezik, Sony az összes Z telefonra kiadja a Lollipop-ot, és a sima Z már közel 2 éves (ha jól rémlik januárba lesz 2 éves), szóval de, 2016-ban még bőven lesz rá támogatás.
LG G3-at én sem ajánlanám, QHD felbontás és Snapdragon 800/801 nagyon szar választás, Galaxy S5-ön TouchWiz van, szóval Z3 vagy HTC One M8 közül választanék a helyedben.
HTC One M8 nagyon jó telefon, de a kamerája elég gyenge.
Xperia Z3-nak már jó a kamerája (bár sokkal jobb is lehetne, csak szoftveresen kicsit elszarta a Sony, de ha Lollipop-al megkapja a RAW-ba mentést akkor nagyon jó lesz), és az üzemideje is nagyon jó, szóval ha az tetszik, akkor vedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!