Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy S4 vs. Iphone 5c....

Galaxy S4 vs. Iphone 5c. Melyiket vegyem? (21/L)

Figyelt kérdés

Volt már Samsungom is, iPhone-om is.

A Samsung képtelen a natív androidot a telefonjaira tenni, elrontja/lelassítja a TouchWiz felülettel, és a szoftver frissítéseket is elrontja rendszerint (utána lassú lesz a teló, szaggat, és egy idő után nem is frissíti. Viszont rengeteg innovatív megoldás van benne, amiket szeretnék használni.

Az iPhone-omat szerettem, minden simán futott rajta, 2 magos procival és 512MB RAM-mal ÉRZETRE gyorsabb volt mint az 1GB RAM-os és 4 magos Samsungom, pedig a pucér teljesítményadatok a Samsung javára dőltek. Viszont sokminden hiányozna az iPhone-ból, pl. Wifi-directtel közvetlen kép/videóküldés egy másik telóra, film lejátszás a tévén, NFC, a nagy Full HD kijelző, stb.

Ti melyiket vennétek és főleg miért?

(Kérlek, ne írjatok olyan maszlagokat, hogy az iPhone életérzést, stb. Akinek a telefonján a logó határozza meg, hogy hogyan érzi magát a bőrében, azt csak sajnálni tudom.)

2014. nov. 30. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. iPhone 5c. Az s4-re hallom a panaszokat, hogy sajnos akadozik, meg fagy. Azonban ha s5-t vennel az lenne olyan jo mint az iPhone:)
2014. nov. 30. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel az 5C-t nem sokáig gyártják,így én inkább 5S-t vennék,ha van rá penzed,nyugodt szívvel vegyed meg-2x gyorsabb,jobb kamera az 5c-hez képest.Samut semmiképpen ne vegyél.
2014. nov. 30. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Én iPhone-t venném, de más preferenciákkal rendelkezem, mint te.

Amiket mondasz, az alapján te is el tudod dönteni, mi a fontosabb számodra. Legújabb Galaxy S is lassabb érzetre (rendszer alkalmazások indítása, beállítások/kontaktok görgetése), mint egy újabb iPhone, és 5c-ből is hiányzik az, amit felróttál neki. Igazából ha 4S-ed van, nem biztos, hogy 5c-re megérné váltani. Mindenben picivel jobb, nagyobb kijelző, ~2x gyorsabb processzor, több RAM, de ez a kettő megint csak a sebességén javít, amire ugye eddig sem panaszkodtál.

Én a helyedben inkább másfele nézelődnék, pl Nexus 5 felé. Megy a Wifi directes küldés, NFC van, full HD a kijelző, több protokollon is támogatja a TV-re történő filmlejátszást (mondjuk speciel iOS-re is vannak pl DLNA alkalmazások), ÉS sokkal gyorsabb a kezelőfelülete, mint egy Samsungnak, "iPhone szint", már Nexus 4-nél is az volt. Lehet, hogy nem tud néhány vakító feature-t, mint pl hogy figyeli, mikor fordulsz el a kijelzőtől (bár szerintem ezt bele lehet hackelni), de iPhone esetén is le kellene erről mondani.

2014. nov. 30. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ennyire kellenek az androidos dolgok akkor egy nexus6-ot vegyél
2014. nov. 30. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:

A kettő közül az iPhone-t választanám, a többi márkát nem nagyon ismerem. Én is azt tapasztaltam hogy a Samsungok belassulnak és bár televannak csilivili funkciókkal de ezek legtöbbje nem segíti a használatot hanem inkább csak felvágásra jó. iMediaShare nevű appal lehet iphoneról tv-n lejátszani videókat vagy képeket. Ingyenes és biztos van még pár alternatívája. Személy szerint NFC, Wifi Direct és tepsi méretű kijelző nekem nem hiányzik. De ha vársz még egy évet akkor lejjebb megy az iPhone 6 ára és abban már van NFC és a kijelzője is nagyobb.

Amúgy lány létedre jól érted a témát. Merre lehet találni ilyen csajokat? :D

2014. dec. 1. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Iphone
2014. dec. 1. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!