Melyik telefont vegyem szerintetek? --> Samsung galaxy s 4 mini vagy Sony Xperia M2? Jobban tetszik a sony de sokan azt mondják jobb a samsung. Szerintetek?
Figyelt kérdés
sony m2, samsung s4 mini2014. nov. 27. 18:06
1/9 A kérdező kommentje:
hupsz xd bocsi a kulcsszavakat rossz helyre irtam :/
2014. nov. 27. 18:06
2/9 anonim válasza:
Nekem Sony van a páromnak meg Galaxy mini volt.Kb egy időben vettük,az enyémnek semmi baja,az övé kétszer volt ez idő alatt szervízben.Aztán megunta,mert állandóan lefagyott,kikapcsolt stb,és lecserélte egy Lumiára.Szerintem jobb a Sony.
4/9 anonim válasza:
Az s4 mini erősebb hardverben,szoftverben és a lollipop androidot is meg fogja kapni
5/9 anonim válasza:
Az M2 jobb, erősebb, szebb, én azt venném.
6/9 anonim válasza:
A Motorola Moto G már meg is kapta az 5.0-t.
És az jobb mind a kettőnél!!
7/9 anonim válasza:
Moto G egyenlore csak a masodik generacio kapta meg. Picivel jobb hardware van az S4 miniben, de a Sonynak nagyobb a kijelzoje. En nem vennem egyiket sem, de ha muszaj lenne valasztani, talan a Sony-t valasztanam.
8/9 anonim válasza:
Hiába a picit jobb hardver, ha a Motorola megeszi a samut szoftveresen, optimalizálásban, támogatásban
9/9 anonim válasza:
Csak az elso mondat szolt neked utolso, a tobbi valasz probalt lenni, hisz a kerdesre probaltam valaszolni. En egyetertek veled, jomagam is Moto G tulaj vagyok es nem adnam egyik emlitett telefonert sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!