Szerintetek melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
szerintetek melyiket vegyem a két telefon közül ? Nem tudok dönteni.
Galaxy Note 4 vgay iphone 6 Plus. Érveket is kérnék hogy miért ezt/azt.
És igaz e amit állitanak hogy elhajlik az Iphone 6 plus olyan könnyen a zsebben ?
2014. okt. 29. 19:27
1/11 kérdező.. válasza:
Galaxy note 4 mert egyszerűen jobb,és igen tényleg eltud hajlani az i6 plus.
2/11 anonim válasza:
ios v android? note4 be a legjobb vas van most, brutál jo kijelző és nem utolsosorban ott a pen is hozzá ami számos praktikával bír. ha inkább businessman vagy akkor almát oszt csokolom. de igen, eltud hajlani. de veszel rá egy kemény máanyag tokot és szerintem problem solved.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönom az eddigi válaszokat,várok még de én is inkább a Note fele hajlok. Ment a zöld.
2014. okt. 29. 19:37
4/11 A kérdező kommentje:
A note nem hajlik ?
2014. okt. 29. 20:02
6/11 A kérdező kommentje:
Ok és mi a véleményetek a sony z3 rol jobb min a note vagy egyenlő vele. :) ?
2014. okt. 29. 20:13
7/11 kérdező.. válasza:
Én note 4 -t vennék mert jobb a kijelzője,de ha fontos a vízállóság akkor z3.
9/11 anonim válasza:
Note4-et vedd, mert jobb. Utolsó nagyon tévedsz Z3-am van és már megjárta a fürfőkádat :)
10/11 anonim válasza:
Ez egy tapasztalat, de televan az internet beázásos történetekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!