Kijöttek az új iPhone-ok árai. (6,6Plus). Melyiket vegyem meg szerintetek?
Az Apple Magyarország tegnap tette közzé az itthoni iPhone(<3) árait.
Az iPhone 6 : 220K
Az iPhone 6 Plus : 250K
Én jóval drágább telefonra számítottam, így 270K-t raktam félre az új telefonra, és mivel ilyen olcsóak lettek nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg. Erre a dilemmára várok segítséget!
"ilyen olcsóak lettek"
Lol.
Egyébként amelyik jobban tetszik.
95%-ban ugyanaz, de a 6 Plus kijelzője jóval nagyobb.
Valakinek ez előny, valakinek ez hátrány, mi nem tudjuk, hogy te melyik csoportba tartozol, szóval nem tudunk segíteni.
6 Plus-nál előny az OIS, a magasabb PPI meg szabvány felbontás (szóval a videók mindenképp jobbak a Plus-on), és jobb üzemidő a nagyobb aksi miatt.
De egyik sem olyan fontos, mint a kijelző mérete, az alapján dönts.
A tárhelyet is vedd figyelembe. 270-ből kijön a simából a 64-es, viszont a plusból csak a 16-os.
Szerintem ez is fontos szempont.
Akkor már csak az marad, hogy melyik méret neked a megfelelőbb.
Nekem már az 5" is kissé nagy. Ha most vennék telefont és iphone-t, akkor a simát venném ez miatt.
Nekem 6plusom lesz.
Eleinte ha eddig kicsi telefonod volt, akkor szokatlan lesz a méret, de megszokod, ha ezt választod. Ha a sima 6ost valasztod akkor nem lesz ezzel probléma, de mekep a +jobban tetszik.
Szerintem hogyha igy dobalod a szazezreket akkor most azonnal vegyel egy repulojegyet valahova ahol van mar iphone es nezd meg, nehogy nekunk valami tortenjen a kis lelkeddel. Mi neked neheny szazezer.
Ja hogy ez ma magyarorszag. A huto ures, az autoban nincsen benzin ( tisztelet a kivetelnek), de iphone az ott van a zsebben.szánalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!