Mr.The Colonel kérdése:
Kijöttek az új iPhone-ok árai. (6,6Plus). Melyiket vegyem meg szerintetek?
Figyelt kérdés
Az Apple Magyarország tegnap tette közzé az itthoni iPhone(<3) árait.
Az iPhone 6 : 220K
Az iPhone 6 Plus : 250K
Én jóval drágább telefonra számítottam, így 270K-t raktam félre az új telefonra, és mivel ilyen olcsóak lettek nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg. Erre a dilemmára várok segítséget!
2014. okt. 25. 14:26
11/12 A kérdező kommentje:
A hűtő tele van, és jogos, nem benzinnel van tele a kcosi hanem diesel-lel.:)
2014. nov. 3. 10:41
12/12 tzorro válasza:
A 6 Plus szerintem nagyon nagy, egyértelműen kétkezes telefon, tehát felejtsd el, hogy a másik kezedben kávéspoharat, vagy a kocsid kormányát tartod ;)
Amúgy én megfontolnám a 64GB-ot, a 16 rettenetesen kevés ezen a telefonon (főleg, hogy 4GB az oprendszer, maradt 12). Csinálsz pár 240fps slow-motion videót hd-ben és betelt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!