Melyik mobiltelefont vegyem meg ezek közül? (többi lent)
a két htc közül én a 610-t ajánlanám. Jobb aksi, nagyobb a belső tárhely, jobb kamera..
A felsorolt samsung készülékek: Én szívem szerint az s3 minit választanám, vagy az ace3-at (de csak az LTE változatot!!), de a core se rossz választás :)
A két sony nem különbözik olyan túl sok mindenben, de inkább az M2-t ajánlom.
Tehát leszűkítettük a kört erre a három telefonra: samsung galaxy s3 mini, htc desire 610 és sony xperia m2.
A samsungot ki is lőném. A másik kettő jobb tőle.
Én a sony mellett döntenék, nekem az jobban bejön. De igazából mindegy melyiket választod ez a kettő közül, mert van amiben egyik, van amiben a másik jobb.:)
#4 vagyok
A sony xperia M2 és a HTC Desire 610 megfelel az elvárásaidnak! :D
Ezek az LG készülékek nem rosszak, de inkább a fenti kettőt ajánlom! (Amúgy ha az LG- nél állapodsz meg akkor sztem F70)
Tapasztalatból mondom!
A Samsung galaxy s3 mini és az ace3 is teljesen megfelel ezeknek az ekvarasoknak :) viszont már nem mai darabok.. Az m2 és az ace4 illetve a HTC 610 közül választanék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!