Nokia lumia 520 le fagy telefonálás közben, ötletek, hogy miért csinálja, vagy hogyan lehet ezt megoldani?
Nekem is 520 Lumiám van. Próbáld ki azt ,hogy ki kapcsolod a telefont, kiveszed az aksit, vársz kb. 5 - 10 percet és vissza teszed az aksit,bekapcsolod a telefont. Kiveheted a kártyákat is amikor az aksit kiveszed de nem feltétlen muszáj.
Ez egy gyógymód szokott lenni. Általában hetente javasolt lenne egyszer teljesen kikapcsolni minden telefont egy fél órára. Én havonta min. egyszer megteszem ezt a kikapcsolásos műveletet.
Nem lehet, hogy véletlenül megnyomtad a lezáró/bekapcsoló gombot telefonálás közben?
(Én így jártam nem olyan rég a 820-asommal, és akkor tapasztaltam hasonlót, mint te.)
szerintem a kozelsegi erzekelo is lehet hibas
probald ki hogy megcsengetsz valakit es az ujjad elhuzod az erzekelo felett
Már újra indítottam párszor, aksit is kivettem.
Igen, eddig nekem is úgy volt, hogy világított mikor elvettem a fülemtől meg minden, de egy hete megzakkant.
Illetve nem nyomta le közbe a zárgombot, próbáltam kioldani is,illetve nem egyszer fordult elő, hanem egyfolytában:D
Szerintem andrysh válaszában lesz valami, mert raktam fóliát a képernyőre és azóta nem jó, lehet azt kellene leszednem és jó lenne, na majd megpróbálom, azért köszönöm a válaszokat!
Lehet, hogy tényleg a fóliával van gond.
Az enyémen lévő fólia ki is van vágva azon a részen is. (Valószínűleg nem véletlenül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!