Általános használatra (legfőképpen persze telefonálás, időnként wifi, plusz egy-két alkalmazás) Lumia 800 vagy Xperia U?
Előbbit próbáltam már, nagyon tetszik a gyors, sima futása, ez a Sonyra is jellemző? (Nekem fontos szempont, hogy ne akadjon, lassuljon.)
Főleg az applikációk terén kérdezném, nagy a különbség a két operációs rendszer között? (Első okosteló volna, így nincs hasonlítási alapom, illetve pl. játszani sem szeretnék, csak hírek, időjárás, geotag, hasonló funkciókat szeretnék használni.)
nem szokott a sola se akadni alapból, de a google play-en akadhat pár xarul megírt app ami kiakaszthatja...
Viszont van a sola-n alapból ilyen app ami neked kell stb...
Wp nagyon gyors, én 920at szeretnék, tárhely az van bőven alappbòl, de bővíthető, kamera nagyon profi, LUMIÁT VEGYÉL, top telo.
Majd irj mit vettél
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos "rózsaszínéknél" nincs Sola. :-S
Majd azért a következőkben még jól megtapizom a versenyzőket, aztán lesz ami lesz... (Bár csak bő két múlva esedékes a vásárlás.)
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem megvárom az 520-at, és ha a Tmonbile-nál kijön valami jó áron (kb. mint Lumia 800 vagy kicsit több) meg is veszem.
Köszi még egyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!