Tényleg létezik olyan alkalmazás telefonra, amivel lehet figyelni a másikét?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy van olyan alkalmazás mobilra, hogy azzal lehet követni, hogy a másik pl. mit ír facre-re, mit chatel, milyen sms-t küld, kiket hív, ilyesmi. Tényleg létezik ilyen? Ha igen, hogyan lehet "védetté" tenni magam ezek ellen?2013. ápr. 5. 10:32
1/8 anonim válasza:
Használsz nyitókódot, mindig magadnál tartod a telefont, nem adod más kezébe, nem teszel fel illegálisan szoftvert.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de elég analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz. Mi az a nyitókód? Magamnál tartom, nem adom oda másnak, de ez miért fontos? Mert nekem azt mondták, hogy ha a másik letölti ezt az alkalmazást (vagy mit csinál), akkor rá tud állni az én telefonomra, és látja, hogy én miket csinálok...
2013. ápr. 6. 13:38
3/8 anonim válasza:
Azzal, amivel a képernyőzárat fel tudod oldani.
H másnál ne legyen az azért fontos, mert ha nem veszi a kezébe akkor nagyságrendekkel nehezebb bármit rátelepíteni.
4/8 A kérdező kommentje:
Jajj, értem. Tehát akkor csak úgy láthat bele a saját telefonomba, ha arra is telepít ehhez való alkalmazást?
2013. ápr. 7. 12:12
5/8 anonim válasza:
Nem. Ha megvannak az eszközei, akkor bármilyen telefonba bele lehet látni. Már kérdés, hogy nem mindegy, hogy ez egy program telepítéséből áll, vagy komoly rendszereket kell hozzá feltörni, használni.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor az a lényeg, hogy nem megy az olyan könnyen. :) Én azt hittem, hogy csak feltölt egy alkalmazást a telefonjára, és azzal rá tud állni az enyémre. :) Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
2013. ápr. 9. 13:46
8/8 A kérdező kommentje:
Nekem így lett mondva, én meg mivel nem értek hozzá, elhittem. De most megnyugodtam, nagyon szépen köszönöm a segítséged!
2013. ápr. 10. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!