PC-ről SMS küldés Android-nál? Létezik olyan alkalmazás amivel számítógépről tudok SMS-eket írni és küldeni Androidos (SONY) telefonnál? És nem a tapi-mobillal?
Szia!
Nem értem a kérdést. PC ről akarsz SMS-t küldeni vagy androidos telóról?
Vagy esetleg androidos telefonról de interneten keresztül?
Azt szerettem a régi Sony ELM mobilomban, hogy SMS írásához és küldéséhez használhattam a PC-t.
- Nem internetes megoldás.
- A mobilt kábellel a géphez csatlakoztatva, a PC Companion szoftverrel (a gyári ingyenes Sony program), tudtam SMS-t írni és küldeni - de ez még a régi Java-s (?) op.rendszerű mobil.
- Így nem kellett mobilon gépelni, ill. hosszabb szöveget másolással is be tudtam illeszteni.
- Tulajdonképpen a mobiltelefon küldi az SMS-t, de a számítógépről vezérelve
Ahhoz kérnék tanácsot, hogy Androidos mobilról ezt milyen PC szoftverrel végezhetem? Ismer valaki erre megoldást?
Én is épp erre kerestem valamilyen megoldást. Találtam egy egész jó programot. A neve MightyText. [link]
Ez internetes megoldás, nem usb kábelal működik hanem egy weblapon elhelyejezett program segítségével, de úgyan úgy a telefonról küldi és szerintem igy még kényelmesebb is mint kábel segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!