Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire használható az...

Mennyire használható az iPhone 6 clone?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy iPhone-t, de tuti, hogy nem lenne sehogy se pénzem egy iPhone 6-ra. Feltűnik valakinek (pl. az utcán, vagy a buszon), ha egy iPhone 6 clone-t használok?? Mibe lehet észrevenni a különbséget?

2014. nov. 21. 15:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Lenovo Sisley

A legjobb utánzat.

2014. nov. 22. 09:18
 12/17 anonim válasza:
68%
Ha egygy trabantra bmw emblémát raksz az akkor is trabant marad ...
2015. máj. 1. 19:14
 13/17 anonim válasza:
75%
Aki ért hozzá annak igen van egy srác a suliban iPhone 6 cloneja van és menőzik vele mi meg nevetjük a haverokkal hogy dik a kis hülye gyerek azt hiszi menő de ráadusul egy szarral
2015. nov. 9. 15:35
 14/17 anonim válasza:
Siman jo kis telefon. Talan az akksi max 1 napig bírja de azt cserelheted erosebbre. Nekem tobb eredeti Iphone-om is van, Goophone-t csak ugy vettem, -h mit tud. Nem rossz. Nem igazi Iphone, de azert teljesen jo. Ugy néz ki meg ilyesmi... :-)
2016. jún. 24. 21:54
 15/17 anonim válasza:

Régi kérdés, de hátha valaki még olvassa és befolyásolja a döntését.

Noha az Iphonesok utálják ezt a témát és megvetik, én eredeti iphone 6al rendelkező ember vettem egy ilyet a családba, hogy miért?

Manapság már elég jó Iphone 6 klónok vannak, valamelyikben ujjlenyomat olvasó is van. Amire figyelni kell, hogy 4g LTE legyen és Octa core-os (8 magos proci legyen benne). Ezekben van amúgy az ujjlenyomat olvasó is. A 3gs kiszerelésben nincs ilyen és azok csak telefonálásra jók.

Ezek a klón telefonok, majdnem ugyan olyan gyorsak mint az eredeti készülék, ha nem ugyan olyan gyorsak. Érdemes minél nagyobb tárhellyel venni, a 16 giga csak telefonáláshoz jó, kis zenéhez és fényképekhez, talán egy két fontos alkalmazás mehet rajta, de ennyi kb.

Sokan az android hibájának tudják ezt be, de az eredeti iphone 6 is 16 gigás kiszerelésben elkezd lassulni, ha megtelik.

Youtubeon sok videó található az Octa Coreos 4gs klónokról érdemes megnézni őket, ezek már nem a régi gagyi műanyag vázas koppintások. Az áruk olyan 40 ezer Ft környékén van, dollár árfolyam függő.

Én nem rég vettem egyet az unokaöcsémnek, nekem eredeti van, elsőre nem lehet megmondani a különbséget. Aki benne van a témában az tudja megmondani hogy klón, ha célirányosan keresi, amit kell. Appstore, Imessage, de ez az átlag embernek nem fog eszébe jutni.

Ami miatt nekem szimpi: lényegesen olcsóbb, ha ellopják, eltörne stb, gari nélkül nem annyira vészes, mint az eredeti lélektanilag. Imessage jó dolog volt még régen, viszont azt gondolom egyre több embernek van már olyan előfizetés csomagja, ahol kb korlátlan számban tud smszni, illetve a facebook, viber üzenetekkel már nem sok ember használja. Az se utolsó dolog, hogy több embernek van Androidja, mint Iphoneja.

AZ iphone kimondatlanul is, státusz szimbólum, ha valakinek az van a kezében, mindenki legbelül tudja, hogy azért nem csóró családról/szülőkről van szó, mégha az illető 16-17 éves is. Ha valaki ettől érzi magát jobbnak, hogy egy Iphone-t vagy ha anyagilag nem teheti meg, egy másolatot fog a kezében, hát istenem szíve joga.

2016. aug. 8. 18:11
 16/17 anonim ***** válasza:

, mindenki legbelül tudja, hogy azért nem csóró családról/szülőkről van szó,

de vannak menozni vagyo csorok is boven, ok vesznek klont, vagy koplalnak az ures hutto mellett hogy fizetni tudjak a reszletet.

2016. aug. 8. 18:48
 17/17 Bebeta15 válasza:
nekem is van clone telomesmar 5 eve mukodik nincs ra panasz :D
2016. nov. 4. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!