Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent az iphonenál az,...

Mit jelent az iphonenál az, hogy 8gigás,16gigás stb? Akinek iphoneja van, vagy volt megérte? Szerette? Mennyire romlik el hamar? Hány évig használható kb?

Figyelt kérdés
Lehet nagyon primitív kérdés az első, de akkor se értem, valaki magyarázza már el! Ja és bocsi a sok kérdésért!

2014. júl. 31. 11:53
 1/7 Gugu Gabor ***** válasza:
79%

Belső memória mérete (ennyi helyre telepíthetsz játékokat, tehetsz rá zenéket filmeket stb)

Iphone nem bővíthető micro SD kártyával.

Iphone jó telefon, ha nem töröd össze akkor tartós is.

Személy szerint nekem nem jött be az IOS oprendszer ezért cseréltem.

2014. júl. 31. 12:14
 2/7 anonim ***** válasza:

"Mit jelent az iphonenál az, hogy 8gigás,16gigás stb?"

Ezt előző már megválaszolta, szóval én kihagyom.

"Akinek iphoneja van, vagy volt megérte? Szerette?"

Erre két féle válasz érkezhet: 1) aki imádja az iPhone-t és mást nem is tudna használni. 2) aki használt iPhone-t, de nem jött be neki annyira, és leváltotta. Hogy te melyik csoportba tartozol, azt senki sem tudhatja.

"Mennyire romlik el hamar?"

Nem nagyon romlik el, persze néha előfordulhat, de nem jellemző rá.

"Hány évig használható kb?"

2 évig mondhatni garantált, aztán utána is még működik meg minden, de akkor azért már kezd öregedni, egyre kevésbé támogatott (ugyanúgy megkapja a legújabb szoftverfrissítést, csak esetleg már egy-két komolyabb funkciót kivesznek belőle), de a 2 év azért garantált, 3 évig is simán használható. iPhone 4S is most lesz 3 éves, és azért még rendesen használható, de már kezd látszani a kora, komolyabb felhasználóknak már iPhone 6-ra ideje is lenne lecserélni.

iPhone 4 meg már 4 éves elmúlt, és én már a használhatatlan kategóriába sorolnám, szóval számoljunk 3 évvel.

2014. júl. 31. 12:38
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló! az mit jelent, hogy egy két komolyabb funkciót kivesznek?
2014. júl. 31. 12:49
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: azt jelenti, hogy bár kijön rá az új iOS verzió, nem minden újdonságát tudod használni. Példa: iOS5-tel jött a Siri, de iPhone 4 nem kapta meg. iOS7-ben jött az AirDrop, de pl iPad3-on nem elérhető.
2014. júl. 31. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit jelent az ,hogy 'komolyabb felhasználó ' ? Sokan beérnék egy iphone 4 el ,nem nevezném használhatatlannak !
2014. aug. 4. 07:20
 6/7 anonim ***** válasza:
8-16-32-64 gb a tárhely, azaz h mennyi kép/zene/játék fér el rajta. Ez nem 100% ban 8 gb pl az első esetében, mert ezen van rajta az op rendszer is (IOS) így asszem a 8gb oson van kb 5-6. Nekem iphone 4-em van 16 gb-os, nekem ez pont elégvolt, a 8 tuti h kevés :S A telefon nagyon tartós, ha leejted akkor valószínűleg reped az üveg, hátlapnál ez kb 5000,-, előlepit nem tudom, úgyhogy érdemes rá vigyázni, és/vagy tokot venni neki :) Egybként ha nincs semmi ilyen külső sérülés, nagyon sokáig, akár 4-5 évig bírja mind software-esen mind hardwareesen is! (mint tárgy, és mint program rajta)
2014. aug. 17. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Iphone nagyon jó telefon minden alkalmazás optimalizálva van rá ezért semmi se akadozik rajta.

Nem szokott elromlani.

Megjelenéstől 3-4 évig használható, 4év után már megszűnik a támogatottsága -->nem optimalizálnak rá, nem kap rendszerfrissítést.

Igen megéri az árát amit mellesleg lég jól tart is.

Szóval ha iphone vásárlásán gondolkozol akkor nyugodt szívvel ajánlom, ha most szeretnél venni akkor azt ajánlom hogy egy 5öt vagy annál jobbat vegyél és akkor nem fogsz csalódni, 4 már nem éri meg, 4s még jó de meg vannak számlálv a napjai---> már nem éri meg az árát.

remélem segítettem.

2014. szept. 12. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!