Milyen iPhone-t vegyek? 5s-t, vagy 6-osat?
Figyelt kérdés
Netezni, youtube-ozni, zenét hallgatni, indavideózni, facebookozni kéne2014. nov. 20. 08:28
11/15 anonim válasza:
Menj el t-be vagy olyan boltba ahol meg tudod fogdosni őket. A 6Plus szerintem már túl nagy, 6 még épp-épp, de én pl. azért csak 5s-t vettem, mert nekem a 6 már nagy volt. Mindenképp nézd meg a valóságban is!!
12/15 A kérdező kommentje:
persze megnézem, és köszi a válaszokat
2014. nov. 24. 15:00
13/15 anonim válasza:
amiker leirtal arra egy isma iphone5 is jó. azt elhet kapni 80-90e ért vadi új at.
14/15 anonim válasza:
Vagy vegyél egy HTC Desire 526G+-t ami ugyanolyan jó mint az iPhone 6.
15/15 Lujza123 válasza:
szerintem az 5s jobban megéri, hiszen a méretei is kézreállóbbak (sokak nem érik át a 6-ot az ujjukkal)és amire neked kell arra tökéletes. jó a kamerája is meg minden (és szerintem megbízhatóbb pl. egy samsungnál)
Ám már lehet hogy megvetted mert én elég későn olvasom ezt... de azért leírtam ha mégesetleg érdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!