Iphone on miért nincs szabad helyem?
az is bele van számolva szerintem. hiszen a facebook alkalmazás addig, amíg be nem jelentkezel, kb. 50-60 megát foglal, utána pedig akár lesz 300 megás is, amit jelez is rendesen. arra mondjuk nekem is az lenne a tippem, hogy az az ismeretlen fél giga a felhasználói részben keresendő, de inkább fájltöredékekről, ilyesmikről lehet szó. talán a legegyszerűbb módja gépre dugni, és iTunes úgyis megmutatja, kb. mennyi helyet foglalnak az egyéb adatok.
megoldás rá a phoneclean például, ami pc-s alkalmazás, és az ilyen régi, fájlmaradványokat kitakarítja. nekem is például első használatkor kb. 700 megányi cuccot szedett le...ha az sem segít, akkor az is lehet, hogy elszámoltad magad, és végülis mégis ottvan az az 500 mega elszórva az alkalmazások között.
ha minden alkalmazás fut,akkor bizony zabál!
beállításoknál tiltsd le az alkalmazásokat,hogy ne fussanak feleslegesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!