Iphone 4s jack csatlakozóval kapcsolatos hibában tud segíteni nekem valaki?
Figyelt kérdés
Egy olyan problémám van az iphone 4s-el hogy picivel halkabban szól fülhalgatón mint egy másik iphone. Fülhalgatón minimális a különbség de ahogy házimozira vagy valamilyen kis hordozható hangszóróra kötjük sokkal halkabb az enyémről :( Osztálytársamnak iphone 4 -e van és azt vettem észre hogy ő amikor max hangerőre rakja neki hangosításkor fehér az összes rublika nekem viszont háromnegyedtől elkezd pirosodni. Az összes iphone ami feher hangosításkor sokkal jobban szól mint az enyém. Mitől lehet ez? Gsm-be nemtudták mitől lehet ez aztmondták ha kicserélik a jack-et benne nembiztos hogy hangosabb lesz mert nembiztos hogy attól van. Hangerő korlát nincs bekapcsolva. Segítséget előre is nagyon köszönöm szépen.2014. nov. 19. 20:59
1/4 anonim válasza:
A beállításokban a zenénél nincs hangos preset-re állítva az EQ azon, amelyik hangosabb?
2/4 A kérdező kommentje:
Megneztem egyik ismerősöm iphone 4s et szinten 8.1.1 es ios sal es neki sem kezd pirosodni es joval hangosabb vol házimozin az ove teljesen ugyanazokklal a beallitásokkal
2014. nov. 20. 23:38
3/4 A kérdező kommentje:
Isamurai-ba aztmondtak hogy kulfoldi szabvany miatt van es ez szoftveres de aztmondtak hogy ok ezzel semmit nemtudnak kezdeni. Van valami megoldás?
2014. nov. 22. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!