Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van értelme a "mai világban"...

Van értelme a "mai világban" iPhone 4-et venni használtan?

Figyelt kérdés
Van egy 40ezres androidos telóm, ami nyolc és fél hónapos, de lassan már a földhöz csapkodnám, annyi baja lett hirtelen. És ennyiért látok iPhone 4-et (sőt, olcsóbban is), és ennyit hajlandó is lennék kiadni érte. Merthogy úgy tudom, az iPhone-ok nagyon stabil telefonok, nincs velük baj. De ha tudtok más jó alternatívákat, szívesen meghallgatok mindenkit. (Windows Phone-t ne, köszi.)
2014. nov. 18. 23:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat.

Kommenthaborut meg nem szerettem volna kirobbantani.

En ugy tudom, hogy stabil az iPhone-ok oprendszere, meg jol ossze vannak rakva. Bar nekem egy ilyen Androidos telefon is jo lenne, mindegy vegulis. Csak a mostani telom ujonnan vettem, egy eves sincs, es nagyon fura dolgokat muvel mostanaban.

Amugy nem ertek szaki szinten hozza. Es nekem a telefon nem csak telefonalni kell, fiatal vagyok.

2014. nov. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!